Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hqdefault.jpg

Aferin.

iyi bir kamp dönemi gecirirse gecen sezona oranla daha üst düzey bir rodrigez olacagı aşikar. tabi arkasında corchia falan olursa performansı daha da artar.

Bu adamda iş var yani biraz güveni gelmeli sadece Brumanın-Yasinin falan gölgesinde bıraktık,oynatırsak onlar kadar iş yapabilirdi bile Ts-Konya-Akhisar vs çok iyi oynadığı maçlar hatırlıyorum

YouTube
Uçak gibi adam sadece Brumadaki son vuruş ve bitiriş sorunu var bide onun 1 seviye altında yapıyor hız,çalım işlerini

Garry kötü değil ama bruma performansı bekleyeceğimiz için kolay harcanacak bir futbolcu. İlk geldiğinde hayran hayran izliyorduk kullanıp devamlılık sağlarsak muazzam ama devamlılığı yok işte parlatıp birilerine iyi paralara iteleyebileceğin tipte bir oyuncu.

YouTube

La geçenlerde Amrabat diye paylaşılmıştı burada meğer kardeşiymiş transfer olan :D
DDndTUzW0AAcN3k.jpg

Tudor oyunculara acı cektirecegim demişti öyle de yapıyor aslan hocam

UEFA'nın açıkladığı en borçlu kulüpler listesinde Galatasaray 222M€'luk borçla 8. sırada bulunuyor.(Cumhuriyet)

şu takımda muslera harici kimseye ne acıyorum ne aldıgı parayı hakediyor onun dısındakiler ne de islerine saygısı var

saygısı hakeden tek adam kesinlikle muslera bana göre

UEFA'nın açıkladığı en borçlu kulüpler listesinde Galatasaray 222M€'luk borçla 8. sırada bulunuyor.(Cumhuriyet)
Bu bilgi yanlış çünkü Ocak ayı baz alınarak liste oluşturulmuş. Milan satıldı mesela o tarihten sonra biz de borcu 300 milyon azalttık.

Zafere giden yolda çekilen çile kutsal acı çekeceksin ki meyvesini alacaksın Galatasaray'da oynuyorsun tabi ki çok çalışacaksın..

Bu adamda iş var yani biraz güveni gelmeli sadece Brumanın-Yasinin falan gölgesinde bıraktık,oynatırsak onlar kadar iş yapabilirdi bile Ts-Konya-Akhisar vs çok iyi oynadığı maçlar hatırlıyorum

rodrigez-sinan-yasin-eren süper lig şartlarında iyi hücumcular, tabi yıldız degiller. takım güclüyse 4'üde iş yapar, değilse vasat performans sergilemeleri aşikar.

289c47e24e82f2c35a01a8a79ccfe629.jpg

Şu karede demiş kadroya siz göreceksiniz diye

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Macaristan Birinci Ligi'nde yer alan Gyirmot ile yarın saat 19:30'da antrenman maçı yapacak.

Gelir gider önemli. Bu listede 1. sırada en borçlu kulup Manu mesela ama en çok geliri olanda yine Manu

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana olacagı söyleyım abı sneijder gidecek yerıne 2.5 alınacak o paraylada de jong sutlanacak gıbı.
Bu herifi almayın demedi bir ton taraftar boşuna zamanında. Ya amerikada herif gittiğinde bayram eden amerikalılar oldu yahu. Sneijderin kankası ve rierkink olmasaydı alırmıydık acaba?

4 oyuncu daha alsak..Nokta atisi olursa ve aldigimiz oyuncular da beklentileri karsilarsa,sezonun 2. Yarisina kadar Avrupaya veda etmezsek muht. Uefa yi aliriz.Uefayi almak eskisi gibi zor degil.Ben inaniyorum.Ligi soylemeye gerek yok zaten.

Merhaba arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak. Sneijdere çıkılan destek sonrası birden Konoplyanka haberlerinin servis edilmesi sizce tesadüfmü. Bana Sneijderi tepki olmadan gönderelim diye ortaya atılan isim gibi geliyor.

Konoplyanka Schalkede eski hocasıyla sorun yaşıyordu ama hoca değişikliğine gittiler. Yeni hoca kendisine mutlaka son bir şans vereceğini açıklamıştı. Ayrıca sportif direktörleri 15 milyonluk teklif olduğunu, ama kabul etmediklerini söylemiş deniliyor.

Schalke zorunlu şekilde satın alma opsiyonunu kullandı, orası tamam. Ama biz almak istesek bile en az 12 vermek zorunda kalırız ve bunu asla ödeyemeyiz. Ayrıca Schalke Konoplyankayı gönderince kanatsız kalıyor çünkü Choupo Motingde gidiyor.

Bana tamamen yem gibi geldi bu haberler. Konoplyankanın sosyal medya hesabını takip etmesi bu dönemlerde çok doğal. Artık oyuncular yapıyor böyle seyler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt