Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antrenman dışında nerede boş iş var Semih orada derhal yollansın !!
DDpEqgOXcAAOLXn.jpg

DDpEqgMXsAQTEXG.jpg
Senih 1 yıl berber yanına çırak olarak verilmeli.Maaşını biz öderiz.

@nevzatdindar
Kampta ikinci gün.. Milli takımlardan dönen futbolcular için koşu testi yapıldı.. Rodrigues ilk sırayı alırken diğerleri isyan edip bıraktı
Yardımcı antrenör ekstra tur istedi.. Pestili çıkan isimler devam edemedi ama Rodrigues koşmaya devam etti..

Adi herif millet 1400 lira için ne zor şartlarda çalışıyor.Bu Semih denen angut 1.8 milyon euro alıyor.Geçen sene kaybettirdiği puanların haddi hesabı yok.Bir de huzursuzluk çıkarıyor.Sen kimsin ulan adi utanmaz,onursuz,gurursuz herif :mad:

Zaten bir tek öyle başarı gelir, o yüzden bakalım Tudor ayak uyduramaz ise Semih konusunda ne yapacak, merak ediyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Serdar ve Koray sakatlanmassa ben Semih'in ocakta yada sezon sonunda gidecegini düşünüyorum

Uefa harcadıgın paraya göre aldıgın başarıyada bakıyor 65 sınırı kalktı mesela ama bizim kiler ona göre hareket edecekmıs. Takımda ki cöpleri yollarsak cok rahat böyle adamlara para verebiliriz

Umarim donk tarik semih selcuk gibi copleri ne yapip edip yollarlar.

18 numarayı giymek istediğini ifade eden Gomis'e yeni takım arkadaşı Sinan Gümüş jest yaptı. Kendi forma numarasını yeni transfere veren genç futbolcu, 18 numarayı Gomis'e bırakırken kendisi de Podolski'den boşalan 11 numarayı aldı.(Beinsports)

Sinan kıyak yapıyorum ayağına daha iyi numaraya geçmiş
:D
Konop gelirse 11 nummarayı da ona versin :)

@nevzatdindar
Kampta ikinci gün.. Milli takımlardan dönen futbolcular için koşu testi yapıldı.. Rodrigues ilk sırayı alırken diğerleri isyan edip bıraktı
Yardımcı antrenör ekstra tur istedi.. Pestili çıkan isimler devam edemedi ama Rodrigues koşmaya devam etti..

Nevzat Dindar yönetim ağzıyla diyor ki "başka kanat istemeyin, Rodrigues götürür."

Öncelikle kabullenmemiz gereken durumlar var. Bunlar 1 stoper, 1 orta saha, 1 kanat, 1 Kaleci(sorunsuz), duruma göre beklerinde biri mevcut oyuncularımızdan olacak.

Hoca Selçuk'u düşünüyorsa yanına Vainkör, Tolga'yı düşünüyorsa Lemina doğru tercih olur.

Stoperde Serdar sakatlanmadığı sürece Maicon'un yanında yeri banko.

Gomis gibi santraforun olduğu yerde kanadı etkili kullanan daha etkili olacağından gary daha mantıklı Yasin genelde kendine oynayan 2 ye bir ve defans arkası koşusu dışında bir icraatı yok, gary çizgide daha başarılı olacak gibi.

Muslera sorunsuz.

Ben sağbek transferine banko bakıyorum ama solbekte bir ihtimal Linnes ve Carole şimdilik idare eder bütçe kalmadı diyebilirler, ben Linnes'in çokta sırıtıcağını düşünmüyorum.
Muslera
Corchia Serdar Maicon Linnes
Tolga Lemina
G.Rodriguez Belhanda Konoplayanka
Gomis

Şampiyonluk için yeterli Avrupa'da kura şansı ve Tudorun performansına göre yarı final ve üstü.​

Sneijderi falan geçelim 20 gündür burada çakal gibi birbirimize saldırıyoruz. Semih gibi kanser hücrelerine birazda yoğunlaşalım, sneijder için bölünürüz ama selçuk-semih gibi herifler için birlik oluruz ve birlikten kuvvet doğar el birliğiyle şu hücreleri postalayalım.

Semih
Cavanda
Jong(basşımıza çok iş acacağını söylemiştik böyle mal bir yönetim tarzı olamaz)
Selçuk(bu gitmez ama en azından yedekte oturtururz kimse 3 mlyon alan adam yedek mi oturur demesin oynatmadığımız kadroya bile almadığımız adamlara bu paraları bayıldık. 2 sene yedek otursun şimdi de ona güvenip yola çıkan sıçar)
Eren (Bu herif bize uymayacak aşı tutmadı malesef 1.7 falan alsa sorun yok ama o 300 bin euro fark büyük bile muazzam para)
Donk
Endoğan
Cenk
Eray

Bu enkazların ilk fırsatta kaldırılması lazım
Eren dışında katılıyorum. Eren geçtiğimiz yıl berbattı ama adamın oyun stiline çok ters oyun oynadık. Oyun stilinden bağımsız olarak ta aslında saçmaladığı çok oldu ama ben bi yıl daha şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aldığı para yedek oyuncu için yine çok fazla olacak ama tüm takımı da değiştirmemiz mümkün değil.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'da kadro dışı kalan De Jong, sarı-kırmızılı kulüpten 2.5M€'luk kalan ücretini ve bonservisini istedi.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Ankyra - 01.07.2017 12:42[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: Jimmer_Fredette:cLink:2992931
Konoplyanka zu 6s[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yok artık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ok.gif
Hernan - 01.07.2017 12:46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]
bos.gif

Konoplyanka filan da gelirse

Aykutun Kadıköy rüyası gerçeğe döner

Topal Souza ile 90 dakika defansa yatırıp 5 yeme hayalini gerçekleştirir bu sene[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ok.gif
Mr.Faith - 01.07.2017 12:58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: Jimmer_Fredette:cLink:2992931
Konoplyanka zu 6s[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hiçbirine değil de buna üzülürüm.

6s nın keşke biz alsaydık dediğim ilk transferi olur bu sene.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt