Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör tarafında düzenlendi:
DDpGLJ9WsAA4UXO.jpg

Semih'te takımı karıştırabilecek çap yok ama hazır isyan ediyosa yolu göstermek lazım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tudora güvenim tam adam helal olsun ölü toprağını attı üstümüzden.Hep hareketli koşan adamlarla kadro yapılanması yapıyor.

Ona itirazım yok ancak teknik direktör oyuncuyu göndermek yerine kazanmaya çalışmalı. Hadi bulsun Bruma gibi bir adam bakalım.
Geçen ntvspor'daki açıklamalar bence çok önemliydi. Hani bi oyuncu çok yetenekli olabilir, takimin en iyisi olabilir ama futbol 11 kişi ile oynanıyor, 1 oyuncu ile olmuyor, bizim göremediğimiz futbolun asıl bölümü. Antrenmanlar, mac öncesi soyunma odası, takimla yapilan yemekler vs. O yüzden eğer Tudor'un dedikleri doğruysa ben birşey demem ha gerçek dışiysa yapilanlar yanlıştı

18 numarayı giymek istediğini ifade eden Gomis'e yeni takım arkadaşı Sinan Gümüş jest yaptı. Kendi forma numarasını yeni transfere veren genç futbolcu, 18 numarayı Gomis'e bırakırken kendisi de Podolski'den boşalan 11 numarayı aldı.(Beinsports)

Sinan kıyak yapıyorum ayağına daha iyi numaraya geçmiş
:D

LigRadyo 'da guzel transfer muhabbeti var dinleyebilirsiniz

Futbolcuya dayalı düzen bitecek illaki başarı gelir.

Anlamak istemiyorsunuz altınordu nunda payı var cengizde ve sana 10 a bile satmazlar avrupadan takım a satarlar bize veya büyük bir takıma satmzlar. Proje takımı ve başkanları avrupa da isim yapma pesinde.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar azizi verelim altinorduya ustadım. Parlatıp satsınlar. Buyuk potansiyel ne de olsa 5 milyonluk topcu

Uefa nin umrunda degil diye biliyorum . Gelir = gidermiydi, 30% tolerans mi vardi tam hatirlamiyorum
Uefa harcadıgın paraya göre aldıgın başarıyada bakıyor 65 sınırı kalktı mesela ama bizimkiler ona göre hareket edecekmıs. Takımda ki cöpleri yollarsak cok rahat böyle adamlara para verebiliriz

Son düzenleme:
Hayvan gibi para harcadık. Hata luksumuz yok. Minimum 2. Olup sl ine katilmamiz gerek ( playoff işleri değiştif, daha kolay oldu). Yoksa işimiz yaş
Ama harcamadan da bastan havlu atiyorsun iste bir de gelir gider dengesi cok degismedi aslinda ama dedigin gibi 3-4 saglam adam alinacaksa da zaten basari gelecektir,hamza bile sampiyon yapti bu takimi kalite olsun yeterki

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijderi falan geçelim 20 gündür burada çakal gibi birbirimize saldırıyoruz. Semih gibi kanser hücrelerine birazda yoğunlaşalım, sneijder için bölünürüz ama selçuk-semih gibi herifler için birlik oluruz ve birlikten kuvvet doğar el birliğiyle şu hücreleri postalayalım.

Semih
Cavanda
Jong(basşımıza çok iş acacağını söylemiştik böyle mal bir yönetim tarzı olamaz)
Selçuk(bu gitmez ama en azından yedekte oturtururz kimse 3 mlyon alan adam yedek mi oturur demesin oynatmadığımız kadroya bile almadığımız adamlara bu paraları bayıldık. 2 sene yedek otursun şimdi de ona güvenip yola çıkan sıçar)
Eren (Bu herif bize uymayacak aşı tutmadı malesef 1.7 falan alsa sorun yok ama o 300 bin euro fark büyük bile muazzam para)
Donk
Endoğan
Cenk
Eray

Bu enkazların ilk fırsatta kaldırılması lazım

Vasat oyuncu alınmıyor sonunda şükürler olsun

18 numarayı giymek istediğini ifade eden Gomis'e yeni takım arkadaşı Sinan Gümüş jest yaptı. Kendi forma numarasını yeni transfere veren genç futbolcu, 18 numarayı Gomis'e bırakırken kendisi de Podolski'den boşalan 11 numarayı aldı.(Beinsports)

Sinan kıyak yapıyorum ayağına daha iyi numaraya geçmiş
:D
Çakala bak :D

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt