Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana fake gibi geliyor o hesap :)
Dun aksam 9k idi takipcisi simdi baktim 15kyi gecmis.
Bir futbolcu icin 9k cok az bence.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Schalke'nin resmi twitter sayfası takip ediyor o hesabı yani konoplyankanın gerçek hesabı

Kono gelsin sonra sadece lemina ile Vainquer için dua edelim şu 3ü gelsin artı bek ligde açık ara şampiyon avrupada finali zorlariz

Allahini severaen bu kadar sacmalama. Cok bos konusuyorsun. Git forumlarinda oku. Orgasm oluyorlar gidiyor diye, ne yapil edin alin diyorlar. Bak lutfen bukadar sacma sapan konusma

Fan boy musap sneijder gibi bi adam bizim sisteme uymuyor zekası ile dalga gectiginiz antuda begeniliyorsa zaten gitmeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi bir fiyata birakalim diyorlar
Türklere satmayin bonservisini ya gec yasa hic odemiyorlar
Türklere anca öncede bir miktar odediklerinden sonra verin diyorlar.
Bazilari da satmayin bu sezon cok onemli olacak, zaten kanat oyuncumuz yok diyorlar.
onlar da muhasebeci anlasilan :asd22:

Şu dikkatimi çekti. antu denen şikeci forumunda bile burdaki kadar Sneijder düşmanı yok. Onlar gidecek diye seviniyor, buradakiler neredeyse zil takıp oynayacak.

Yahu millet, Belhanda-Gomis hatta Kono gelirse bu adamları organize edecek, pas organizasyonunu sağlayacak yine bir beyin lazım. Sneijder'den iyisini mi bulacaksınız? O giderse kim yapacak bu işi Selçuk mu? Yapmayın Allah aşkına. Satılmış medyanın oyununa, hain yönetimin tuzağına düşmeyin.
Yanliz bir de soyle bir sey var sene icinde de bu bitmis,rezil ,insallah satmazlar yazilari da coktu,eger antu da bizim lehimize gibi gorunen seyler yaziliyorsa tam tersini yapmak daha hayirlisi gibi,bunu Sneijder nezdinde degil genel anlamda yaziyorum,ornegin en sevdikleri baskan Ozhan Canaydin,Adnan Polat ve su ana kadar Dursun Ozbek,en.nefret ettikleri adamlar Faruk Suren,Aysal,Melo,Sukur,Hagi,Bulent Kaptan bilmem anlatabildim mi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Fan boy musap sneijder gibi bi adam bizim sisteme uymuyor zekası ile dalga gectiginiz antuda begeniliyorsa zaten gitmeli

Bu saatden sonra zaten uyumaz haterboy Recep. Belhandaya hayvan gibi para odediler. Yedek olmaz herhalde. Kono da gelirse sagda mi oynayacak?

Bu saatden sonra zaten uyumaz haterboy Recep. Belhandaya hayvan gibi para odediler. Yedek olmaz herhalde. Kono da gelirse sagda mi oynayacak?

Tamam işte o yüzden gidecek diyoruz tudor koşan basan takım istiyor

Semih gereksizi için tt çalışmasını ne zaman başlatmayı düşünüyorsunuz?İsyan eden defolup gidecek.

H.O.

1bb3e34faab23f60ca0a9749e83d73b0.jpg

Tamam işte o yüzden gidecek diyoruz tudor koşan basan takım istiyor

Tudor dikkat etsin de azicik taktik maktik yapsin. Maraton kosucularini egitmiyor.
Birde halen Belhanda olayina agir kufur ediyorum. Nasil paralar verildi bi flop icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt