Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
Maicon:'' Sarı saçlı bir lavuk ben koşmam falan diyordu...Sordum stopermiş...vay dedim böyle adamları stoper yapıyorlar''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucas Ontivero, Meksika 2. ligi ekiplerinden Venados'a transfer oldu.
:asd22:
Valla kim ne derse desin o herifin çok iyi bi kumaşı vardı. Emre Ç.'ye gösterdiğimiz sabırın yarısını buna göstermeden yolladık.
Maicon:'' Sarı saçlı bir lavuk ben koşmam falan diyordu...Sordum stopermiş...vay dedim böyle adamları stoper yapıyorlar''
Emre'nin yürümek için kullandığı sağ bacağı etmez Ontivero.
Gerçekçi olmak gerekirse, orta sahanın ortasına 2 oyuncu birden alacağımıza imkan vermiyorum.
Muhtemel: 1 Ortasaha + 1 Kanat
İyi ihtimal: 1 Ortasaha + 1 Kanat + 1 Sağ Bek
Muhtemel 11
---------------------------------------- Muslera
-- Linnes --------------- Serdar ----------------- Maicon ------------------ Carole
----------------------Selçuk ---------------------------- Vainqueur
-- Rodriguez ---------------------- Belhanda ------------------- Konoplyanka
-------------------------------------- Gomis
Bence Tudor, kendi aldırdığı Rodrigues'e ilk 11'de şans verecektir.
Orta saha için adı geçen 22 yaşlarındaki Imbula, Pasalic, Lemina gibi gençleri alabileceğimizi düşünmüyorum. Muhtemelen Vainqueur gelecek.
Corchia'yı alma ihtimalimiz de bence çok düşük. (En çok istediğim adam bu)
Trabzon iyice kendini fasülyeden nimet sanmaya başladı.Aspor: Trabzonspor Kono için teklif yapacak.
Valla kim ne derse desin o herifin çok iyi bi kumaşı vardı. Emre Ç.'ye gösterdiğimiz sabırın yarısını buna göstermeden yolladık.