Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon:'' Sarı saçlı bir lavuk ben koşmam falan diyordu...Sordum stopermiş...vay dedim böyle adamları stoper yapıyorlar''

Ya burada ciddi ciddi Kono Trabzon haberini mi konusuyorsunuz bir de :asd:

Gerçekçi olmak gerekirse, orta sahanın ortasına 2 oyuncu birden alacağımıza imkan vermiyorum.

Muhtemel: 1 Ortasaha + 1 Kanat

İyi ihtimal: 1 Ortasaha + 1 Kanat + 1 Sağ Bek

Muhtemel 11

---------------------------------------- Muslera

-- Linnes --------------- Serdar ----------------- Maicon ------------------ Carole

----------------------Selçuk ---------------------------- Vainqueur

-- Rodriguez ---------------------- Belhanda ------------------- Konoplyanka

-------------------------------------- Gomis

Bence Tudor, kendi aldırdığı Rodrigues'e ilk 11'de şans verecektir.
Orta saha için adı geçen 22 yaşlarındaki Imbula, Pasalic, Lemina gibi gençleri alabileceğimizi düşünmüyorum. Muhtemelen Vainqueur gelecek.
Corchia'yı alma ihtimalimiz de bence çok düşük. (En çok istediğim adam bu)

Konoplyanka son yillarin en ses getiren transferlerinden biri olacak. Hadi be Ozbek baskanim bitir su isi.

Bizim kabus gibi iki sezon yasamamizin en büyük nedeni hamzadir,hamza geldiginde takimi prandelli sezona hazirlamisti ve oyuncular baya fitti,sampiyonluk icin kenetlenmislerdi,belki hamzaninda payi olmustur,ertesi sezon futbolcularin tamami düsüse gecti,iyi calismadilar,reykerinktede devam etti,en büyük fiziksel düsüsü rahata alisan Sneijder ve selcuk yasadi,simdi Tudor gelince futbol hayatinin son yillarini yasayan Sneijderin takimda kalmak istememesi normal,kendiside ayrilmak istiyordur büyük ihtimal

Gerçekçi olmak gerekirse, orta sahanın ortasına 2 oyuncu birden alacağımıza imkan vermiyorum.

Muhtemel: 1 Ortasaha + 1 Kanat

İyi ihtimal: 1 Ortasaha + 1 Kanat + 1 Sağ Bek

Muhtemel 11

---------------------------------------- Muslera

-- Linnes --------------- Serdar ----------------- Maicon ------------------ Carole

----------------------Selçuk ---------------------------- Vainqueur

-- Rodriguez ---------------------- Belhanda ------------------- Konoplyanka

-------------------------------------- Gomis

Bence Tudor, kendi aldırdığı Rodrigues'e ilk 11'de şans verecektir.
Orta saha için adı geçen 22 yaşlarındaki Imbula, Pasalic, Lemina gibi gençleri alabileceğimizi düşünmüyorum. Muhtemelen Vainqueur gelecek.
Corchia'yı alma ihtimalimiz de bence çok düşük. (En çok istediğim adam bu)

Bence Linnes solbeke çekilir

Corchia-Vainqueur belki de Konoplyanka gelir

Ontiverio acikcasi komisyon transferinden baska birsey degildi kendimizi kandirmayalim

56d4e79f97e67ac1ff65eb79c553763f.jpg

< 3

GSC App VIP Edition 1.0 ™

1.si kono trabzon'a gitmez

2.si Galatasaray gibi bir dev teklif yaparsa tartışmasız Türkiye'de geleceği tek kulüp biz oluruz

3.sü Sadece fiyatı yükseltmeye çalışırlar

Boşuna artisliğin lüzumu yok

Hakan delikanli ontivero'ya futbolcu diyorsa futbolcudur okadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt