Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina olmazsa Çayk Ndoye düşünülmeli

Biraz yaşlı ama iş yapar

27508.jpg

Konop gelirse Garry'nin yerine eklenir kadroya bu transferden bağımsız olarak 3 tane net transfer lazım

Sağ bek: Corchia olmazsa Juanfran veya Tete
Sol bek : kimsenin ismi geçmiyor bari Jetro W. yazayım ben :DD
Orta saha: Lemina olmazsa Vainqueur

Reis Lemina 8 numara değil mi. Ben hiç izlemedim ama 8 numara diye biliyorum. Duyduğuma göre çok yetenekli, ofans gücü çok yüksek bir oyuncu. Ama Tolga ile oynarsa bizi gene elek eder bunlar.

Tek orta saha alınacaksa eğer Vainqueur gelsin. En azından defansif açığımızı kapatır.
2 orta saha düşünülüyorsa Lemina - Vaınqueur efsane olur.

Bence Selçuk kesilmeyecek zaten. O vakit Lemina - Selçuk gene elek oluruz...
O yüzden tek orta saha transferinde Lemina transferi çok mantıklı değil gibi...

Tugay Kerimoğlu - Suat Kaya - Ümit Davala orta sahasını izliyorduk eskiden. Şimdi Selçuk - Tolga çöplerine mahkumuz.

Tugay Kerimoğlu - Suat Kaya - Ümit Davala orta sahasını izliyorduk eskiden. Şimdi Selçuk - Tolga çöplerine mahkumuz.

aslında o 3lü tam dominant degildi terim o yüzden okan suat emre yapıyordu bu 3lü daha dominanttı ve adamın elinde hem teknik olarak hem fizik olarak 2 ayrı sol oyuncusu vardı ergun ve kücük hakan solu domine ediyorlardı ve bu adamlar futbolu bırakana kadar disiplinden kopmadan aynı tempolarına yakın oynadılar hep

ama mesela cok sövdügümüz selcuk toplamda 3 yıl deli gibi top oynadı 1 sezon hamsilerde coştu sonra 2 sezon bizi coşturdu sonra emekli oldu para yemeye basladı

tolgayı bunların arasına yazmak haksızlık olur tolganın çapı belli hçbirzaman hiçbirsey yapamamıs it gibi 1 ay kosup 2 ay sakat yatan bir adam

Maicon'un futbolculugunu zaten begeniyordum ama bu hareketleriyle iyice kanim isindi

Tam bir kulubu icin savasacak cengaver tipi var

Bu arada yarin ki hazirlik macinda belhanda 10 numarayi giyer mi acaba :D

A spor: Albers ile yaptigimiz gorusmede wesleyin 1 yıl daha sozlesmesi oldugunu ve kalacagini soylemis. Sampdoria ile de herhangi bir gorusmesi olmamis.

A spor: Albers ile yaptigimiz gorusmede wesleyin 1 yıl daha sozlesmesi oldugunu ve kalacagini soylemis. Sampdoria ile de herhangi bir gorusmesi olmamis.

Onlar o haberi 2 gün önce verdiler ama haberin orjinalinden saptı o iş. O haberi veren muhabir aradım Albers'i Sampdoria ile anlaştınız mı diye sordum o da anlaşma yok dedi diye belirtti. Yani kalacak diye birşey dememiş malesef.

Bu albers ne yvsak herifmiş ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onlar o haberi 2 gün önce verdiler ama haberin orjinalinden saptı o iş. O haberi veren muhabir aradım Albers'i Sampdoria ile anlaştınız mı diye sordum o da anlaşma yok dedi diye belirtti. Yani kalacak diye birşey dememiş malesef.

Valla az once a sporda kerem canbulat soyledi. Kimseyle gorusmemisler 1 yil daha sozlesmesi varmis.

Wesley bu sene kalacak ve şampiyonluğu getirince sezon seni asıl başşağı biz geçeceğiz.

Sneijder gidecektir

Belhanda ve Konoplyanka hücumdaki yaratıcılığı hallederler ileride de Gomis yeterli olur.

Konop ve Lemina gelirse kimse Sneijder'i aramaz zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt