Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis Lemina 8 numara değil mi. Ben hiç izlemedim ama 8 numara diye biliyorum. Duyduğuma göre çok yetenekli, ofans gücü çok yüksek bir oyuncu. Ama Tolga ile oynarsa bizi gene elek eder bunlar.

Tek orta saha alınacaksa eğer Vainqueur gelsin. En azından defansif açığımızı kapatır.
2 orta saha düşünülüyorsa Lemina - Vaınqueur efsane olur.

Bence Selçuk kesilmeyecek zaten. O vakit Lemina - Selçuk gene elek oluruz...
O yüzden tek orta saha transferinde Lemina transferi çok mantıklı değil gibi...

Valla Selçuk hakkındaki tavırı Tudor'un ve Galatasaray'ın başarısını belli edecek
O kadar tempolu oyun takım oyunu diye diye Sneijder-Bruma-Poldi'yi filan harcadı bunlara rağmen Selçuk'u oynatırsa tüküreyim Tudor'un adamlığına öyle bir hata yapmaz inşallah

Lemina'da önliberodan evrilme 8 numara gibi çift yönlü olarak etkili yani aslında

Lemina-Tolga en mantıklısı gibi birbirlerini tamamlar bu 2 oyuncu ama Lemina transferi zor gibi büyük ihtimal ile Vainqueur gelir ama ne olursa olsun Selçuk oynamasın

marcaya göre pepe bjk ile görüşcekmiş ama dün infosporta göre fabinho ve pepe psgdeydi.ayrıca monaco da istiyomuş pepeyi.

0a712df4fcc848451a827a40e1293ecf.jpg

KULE

Marquinhos ve Thiago Silva var marq ile sözlesme uzattilar pepe cok gereksiz onlar icin 15m maaş vergiyle...

Sneijder gidecektir

Belhanda ve Konoplyanka hücumdaki yaratıcılığı hallederler ileride de Gomis yeterli olur.

Konop ve Lemina gelirse kimse Sneijder'i aramaz zaten

Afedersin de oyun kurma, organizasyon, pas vs konusunda bunların yedi sülalesi Sneijder'in tek bacağı etmez. Arkadaş Sneijder'i Mustafa Sarp yaptınız iyice yahu. Valla giderse inşallah her maç 90 dk Selçuk'u izlersiniz.

27508.jpg

Konop gelirse Garry'nin yerine eklenir kadroya bu transferden bağımsız olarak 3 tane net transfer lazım

Sağ bek: Corchia olmazsa Juanfran veya Tete
Sol bek : kimsenin ismi geçmiyor bari Jetro W. yazayım ben :DD
Orta saha: Lemina olmazsa Vainqueur

cop kadro en fazla 3uncu oluruz

---------------- Muslera --------------
Corchia - Serdar - Maicon - Linnes
------- Vainqueur - Lemina ---------
-- Konoply - Sneijder - Belhanda --
--------------- Gomis ---------------

Olayı çok abartıyorsun renktaş Maicon kötü stoper değil diye ısrarla söyledim ha eksiklerinin üstünde durdum o kadar hala arkasındayım söylediklerimin sezon içerisinde bana hak vereceğinize de eminim
Kardeşim sen olmayan şeylerine kötü dedin
Hatta ben sana sen başka maiconu izledin galiba dedim
Bu adamın en iyi özellikleri hakimiyeti ve dengeli olmasi
Sen direk bu yönleri kötü dedin
Neyse uzatmanın manası yok
Mal ortada ızleyince konuşuruz

SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Afedersin de oyun kurma, organizasyon, pas vs konusunda bunların yedi sülalesi Sneijder'in tek bacağı etmez. Arkadaş Sneijder'i Mustafa Sarp yaptınız iyice yahu. Valla giderse inşallah her maç 90 dk Selçuk'u izlersiniz.
Ya amma abarttınız ve çok sıktı be kardeşim ne bu ya

Dünyada bi tek sneijder varmış gibi konuşmayın sıktı artık cidden yani

Sneijder olmazsa öldük bittikçiler hiç anlamıyorum, Engin, Emre Çolak vs varken 10 numara yokken rakipleri futbol anlamında döve döve şampiyon olduk

Wesley varken son 2 senede 4. ve 6. olduk

Tek başına Sneijder'a tabii ki yazmaz bu ama 5.5 m € alan bir oyuncu 15-20 maç rezildi geçtiğimiz sene ne yani hep burada mı kalacak? 33 yaşına geldi fizik olarak iyice düşüş başlayacak zaten.

Gomis
Konolpyanka-Belhanda-X

Tam Tudor'un istediği gibi gayette iyi yaratıcı ve dinamik bir hücum hattı olur

Yangın tayfa karışmazsa zımba gibi bir takım yapacağa benziyor Tudor GS için hayırlısı olsun.

Sneijder'i savunacak bir şeyiniz kalmadığı için hep Selçuk'u da katıyorsunuz da 2-3 senedir bu forumda Selçuk'u eleştirdiğim tonlarca mesaj var.

Sanki Sneijder gitsin Selçuk kalsın diyoruz ne alaka yahu.

Bu ligde şampiyon olabilmek icin illa top class sneijdere ihtiyaciniz yok arkadaşlar adamlar cenkle tosicle şampiyon olabiliyor bi oyuncuda takılı kalmayin diger hamleler iyi olursa eğer sorun olmaz ayrilmasi

27515.jpg

abNBtmIapY.png

Yedekler: Yasin- Tolga - Eren - Sinan - Linnes - Ahmet Ç

Süper ligi öttürür
Avrupa'da iş yapar

Asamoah'ın menajeri : Türkiye'den çok iyi bir teklif aldık ama reddettik! Asamoah, Juventus'ta kalacak.

Edit: bos haber herhalde sadece bir yerde var.

Son düzenleme:
Ya amma abarttınız ve çok sıktı be kardeşim ne bu ya

Dünyada bi tek sneijder varmış gibi konuşmayın sıktı artık cidden yani

Sneijder olmazsa öldük bittikçiler hiç anlamıyorum, Engin, Emre Çolak vs varken 10 numara yokken rakipleri futbol anlamında döve döve şampiyon olduk

Wesley varken son 2 senede 4. ve 6. olduk

Tek başına Sneijder'a tabii ki yazmaz bu ama 5.5 m € alan bir oyuncu 15-20 maç rezildi geçtiğimiz sene ne yani hep burada mı kalacak? 33 yaşına geldi fizik olarak iyice düşüş başlayacak zaten.

Gomis
Konolpyanka-Belhanda-X

Tam Tudor'un istediği gibi gayette iyi yaratıcı ve dinamik bir hücum hattı olur

Yangın tayfa karışmazsa zımba gibi bir takım yapacağa benziyor Tudor GS için hayırlısı olsun.

Sneijder'i savunacak bir şeyiniz kalmadığı için hep Selçuk'u da katıyorsunuz da 2-3 senedir bu forumda Selçuk'u eleştirdiğim tonlarca mesaj var.

Sanki Sneijder gitsin Selçuk kalsın diyoruz ne alaka yahu.

Dinamik adam istiyorsa Bruma vardı taş gibi. Daha iyisini mi bulacak Tudor efendi? Yönetimle bir olup kuyusunu kazacağına kazansaydı madem.

Hem Selçuk ilk 11 çıkmaya başlasın o zaman göreceğiz dinamik orta sahayı.

Drogba futbolu bıraktığında sportif direktörü yapmak gerekir kabul edecekse tabikide.
Transfer görüşmelerinde ciddi bir bonus olur.

Sneijder'dan da bu şekilde yararlanmak gerekir

Keza Popescu Hagi Melo Taffarel'de var zaten

Bu adamlar yıllar geçse bile futbol camiasında ciddi referans olan isimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt