Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u 17 ve u 16lar çok iyi.14 yaşındaki mustafa kapı u17 de oynadı geçen şampiyonluk maçlarında...atalay sakattı,yunus falan da yorgundu.eksikler çoktu.
Bu çocuklarinda kaliteli kadrolarla oynamasi lazim o kategorilerde daha fazla atalaylar lazım

GALATASARAY BATIYOR DİYENLERE

DDk9mxuXkAEFG8m.png

leminayı bonservisi ile alsak keşke...acerbi için 10 milyona çıkan bu cocuk için rahat 15 milyon avrolara çıkmalı.

Şu bile transfer haberi veriyor.

82fe1e83ce4c16521737508f26d8be25.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Alintiladigin mesaji okursan cevabi icinde.
O da argoya giriyor bu da demisim. Kimseye saldirdigim yok ayrica.

Yapilan muhabbet afaki. Her seyi inceleyeceksek oturup her mesaji alintilayip niye bunu dedin dememiz gerekir.

Herkesin tarzi farkli ne yapalim yani

Sorun yok ben biraz yanlış anlamışım galiba sizin tutumunuzu

Para bitti transferler de bitti bana göre

Daha dogrusu acele edilmez transferde,agustos ayi beklenir

Cavanda, Semih, Tarık Çamdal, Donk, Koray

Bunları kampa götüren adam, Maicon hariç en çok savunma oyuncusuna benzeyen Hakan Balta'yı neden götürmüyor, ben anlamıyorum. Zaten Tudor'un genel olarak ne yapmaya çalıştığını da anlamıyorum. 3 oyuncuya 20 milyon Euro bonservis verebildiğimiz bir sezonda, takımı emanet edecek başka td mi yoktu yani.

GALATASARAY BATIYOR DİYENLERE

DDk9mxuXkAEFG8m.png

Birde üç puan almamız durumunda gelecek maç başılar bunlar Brumadan gelecek bonusuda Gomisin imza parası nötrler bence pek bi sorun yok şuana kadar transferlerde.Vainqeuer-Tete-Clichy gibi oyuncularıda 10 Milyon bandında bitirirsek fıstık gibi bir transfer dönemi olmuş olur.

TL olarak baz almak lazim

Maaş 2-3 milyon arasında denmiş 2.5 Milyon € desek 3+1 sözleşme;

4.500.000 € + 2.500.000 € + 2.500.000 € + 2.500.000 € = 12.000.000 € = 48.000.000 TL

+1 uzatılmayacağından hesaplanmamıştır.

rdYhpYW.jpg

Merkez orta saha gelsin artık

Maaş 2-3 milyon arasında denmiş 2.5 Milyon € desek 3+1 sözleşme;

4.500.000 € + 2.500.000 € + 2.500.000 € + 2.500.000 € = 12.000.000 € = 48.000.000 TL

+1 uzatılmayacağından hesaplanmamıştır.

rdYhpYW.jpg
Hahahah bide dirar'a veriyorlar bu parayi allahim

Cenk Gönen, Eray İşcan, İsmail Çipe,Luis Cavanda, Semih Kaya, Koray Günter, Lionel Carole, Tarık Çamdal,Selçuk İnan,Ryan Donk,Emrah Başsan, gibi adamların hemen takımdan ilişkisinin kesilmesi gerekiyor

Kampa götürülmeyen Sneijder-De Jong-Hakan da gidici belliki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt