Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Simdi sira ligimizin oyuncularina geldi.
Cengiz alınırsa ben kabulüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi sira ligimizin oyuncularina geldi.
yuh 31 yasında bu adam o kadar sözlesme mı ımzalamıslarMaaş 2-3 milyon arasında denmiş 2.5 Milyon € desek 3+1 sözleşme;
4.500.000 € + 2.500.000 € + 2.500.000 € + 2.500.000 € = 12.000.000 € = 48.000.000 TL
+1 uzatılmayacağından hesaplanmamıştır.
![]()
Cengiz alınırsa ben kabulüm![]()
Pepe psgde
Sabri yi unutmuslarGALATASARAY BATIYOR DİYENLERE
![]()
Sabri yi unutmuslar
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cenk Gönen, Eray İşcan, İsmail Çipe,Luis Cavanda, Semih Kaya, Koray Günter, Lionel Carole, Tarık Çamdal,Selçuk İnan,Ryan Donk,Emrah Başsan, gibi adamların hemen takımdan ilişkisinin kesilmesi gerekiyor
Kampa götürülmeyen Sneijder-De Jong-Hakan da gidici belliki
yav her sene oyuncu satmadan yapıyorduk bu transferlerı bu sene satıp yapıyoruz düşün nasıl batmak bu? 3 oyuncu gelecek onlarda bu sene ki transfer ıcın ayrılan bütceden işteGALATASARAY BATIYOR DİYENLERE
![]()
Tüm transferlerin %25 Türkiye payını da unutmamak lazımAbiler Muhammed Salah'ın 42 milyon ettiği yerde Belhanda da 8 eder. Kusura bakmayın ama bütün futbol piyasası mallaşmış durumda.
Ya alayinin seneye kontrati bitiyor cagiracaksin menajerini bonservis istemiyorum defolun gidin diyeeksin. Ekstra menajer bulacaksin(menajerleri isteyen yok i.neligi yapmasin diye) bunlara acil kulup bul diyeceksin. 250-500 bin bonservis getirirsen de yarisi senin diyeceksin. Bak bitanesi kaliyor mu.işte reis bunlari bi yere kakalamak için biseyler yapmamız lazim yiksa bunlar mezara bizim kontratlarla gircekler
Atalay da yok kadroda benmi görmedim.