Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha ve bek adaylarimiz kim suan, yeni isimler dustumu basina?

kendileri gider mi
Tek taradli feshetsek bi maicon parasi
istenmedikleri yerde duracak kadar da haysiyetsiz değillerdir umarım. sneijder 1 yıllık sözleşmesi olmasına ve daha düşük yıllık ücret alacak olmasına rağmen sampdoriaya gidiyorsa onlar da gitsin bi zahmet

fenerbahcede-hedef-k-bc92eb8b871b12a835bd.webp
5157457.webp
592c459161361f290c21751e.webp
Rakiplere sabır dilemeye başlayalım

istenmedikleri yerde duracak kadar da haysiyetsiz değillerdir umarım. sneijder 1 yıllık sözleşmesi olmasına ve daha düşük yıllık ücret alacak olmasına rağmen sampdoriaya gidiyorsa onlar da gitsin bi zahmet
Sneijder karakterli adam, paraya doymuş biri Italya'da yaşamak falan...

Bizim yerliler kan emici biliyorsun

Kono instagram sayfası full Türk şu an.
3 saniyede bir mesaj yağıyo vay canına :D

TapaTalK

bjk-kolarov iddiası var.oyuncu satmadan almaları imkansız.

fener-kameni

neyse içtenlikle söylüyorum UMARIM ben yanılırım ama tudor sneijderi kazanarak şampiyonlukta daha iddialı olurdu ama hata yaptı. sinerjimizi, enerjimizi,kredisini herşeyi düşürdü

konnniiipilankooooooooooooo

Sırp basınına göre Beşiktaş, Manchester City forması giyen Alexander Kolarov'la 3+1 yıllık anlaşma sağladı.

Adriano-caner falan... yalan haber geciniz

Kolarov'a bi girisimde bulunmamiz lazim ama seneye soz. Bitiyor

Arkadaslar gundemimizde neden Sag kanat yok.
Takimda tek sag kanat Sinan .

Yasin , Rodriguez - Sol (sag bolgede oynayabiliyorlar ama orjinal Sag kanat degiller)
Belhanda - OOS (her iki kanatta oynayabiliyor Solda biraz daha iyimis)

Gundemde olan Konoplyanka - orjinal bolgesi Sol kanat (sagda oynayabiliyor)
Gervinho - orjinal bolgesi Sol kanat (sagda oynayabiliyor)

Yani gundemimizde tek bi sag kanat oyuncusu yok bu garip degil mi ? Koskoca Galatasaray niye sag kanadi hafife aliyor?

senin için olmayabilir ama sneijder de muslera kadar efsanedir benim için. o dediğin şey drogba için geçerli
Benim.icin efsane olmak oyle.kolay degil 41 yasindayim ve kistaslarim.seninkine gore cok daha zorlu Drogba da degil,Sneijder dan cok sevdigim Kewel da degil oyle herkes GALATASARAY efsanesi olamaz o zaman.Sabri'de Galatasaray efsanesi denilsin onbes sene oynamis

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt