Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu selçuk olayı millette piskolojik olarak kötü yer etmiş.tudor oynatmam derse selçuk ne diyebilir?tudor 2 ortasaha istiyo.ve isimi geçenler çok kalite.

Mbappe monaco yazisini silmis twitterdan dönüyor artik transferler

Futbolcuya dayalı sistemi bozsa ilk olarak Selcuk ve cetesini bozardi.Selcukla iki gunde kanka olmus tudor efendi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcugun yerine de adam istiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes gidecek son 2 senedeki muslera haric zaman içinde yavas yavas

UEFA Kupası olan‏ @uefakupasiolan 2 dk.2 dakika önceDaha fazla

Allllaahhhhh Yess dedi lannn ! Konoplyanka GELİYORRR !

DDqKbR7XYAA6nNJ.jpg:large

kafayı yedi millet :D

Tudor tempolu basan takim istiyorum diyodu. Sayet selcuk lesini kadroya yazarsa kendisiyle celisir. Buda onun sonu olur.

Sneijder ve Selçuk'a teşekkür edip gönderseler sesimi çıkartmam. Sonrasında da doğru hamlelerle mücadeleci bir takım kursalar Tudor benim için efsane olur ama yanlış iş yapıyorlar bu takımın önündeki en büyük engel Selçuk.

Başkan bombalara devam edecek takipte kalın
81993f498d6c064779d107e3e6c6c38f.jpg

Eğer Lemina veya İmbulayı kopartamıyorsak Vainqeuer+Josue yapalım 5 Milyona bitiririz bonservisle ikisinide hem Vainqeuer-Tolga-Selçuk-Josue-Belhanda şeklinde refah bir rotasyon kurulmuş olur Tolgay-Necip-Josefler var rakiplerde zayıf kalacağını sanmıyorum açıkçası

Bu arada Kono-Sneijder diyenler görüyorum da alakası yok yalnız

Kono gelirse şayet Kosecki ile kıyaslayabilirsiniz

Ama Kosecki kadar oynar mı orası muamma

lemina ve kono olsa da rahat nefes alsak

Honda yerine Cheikh Ndoye olmalı rnş

Onu alabilirmiyiz sence

Bilmem alabilir miyiz? 1.91'miş boyu :(

Şaka bir yana, dipçik gibi bir ortasaha. Alou Diarra, M. Sissoko tarzında biri. Selçuk'un yanına olabilir. Bonservisi de elindeymiş zaten. İyi transfer olabilir.

bu takımda selçuk ve semihten önce sneijder gidiyorsa ortada büyük bi haksızlık var demektir. bu ikisini yollasın önce tudor çıtımı çıkarmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt