- 3 Temmuz 2012
- 139.069
- 87.643
- 5.338
Bu sene takım kötüydü sneijder iyiydi madem o asistleri gole kim cevirdi???
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahhahahahBu sene takım kötüydü sneijder iyiydi madem o asistleri gole kim cevirdi???
efsane soruOrtada bi konu yok ki renktaş?
Wesley bi markadır. Ne kadar kötü olsa da illa talibi her zaman olur. Öte yandan, ''ulan ne güzel 5M maaş alıyorum kemiksiz. Kapı gibi sözleşmem var. Bu maaşı bana kim verecek? Salak mıyım yattığım yerden parayı cukkalamak varken ayrılayım'' diyecek bi karakterde oyuncu değil.
Oysa Selçuk denilen herif kemiksiz 4M'a yakın para alıyor. Hiçbir kulüp bu parayı buna vermez. Öte yandan yan gelip yatmak varken zaten ayrılmaz.
Bu adam büyük ihtimalle bizde futbolu bırakacak.
Ha ben olsam parası neyse verip sözleşmeyi fesh ederim. Yediği içtiği bile zarar. Üsteli bu herif sinsi yılanın teki. Takımı sabote eden, gruplaştıran biri. Yeniçeri ağası kendisi. Medyadaki gücü de inanılmaz.
Göte giren şemsiye çıkmaz. Alıştırın kendinizi yavaştan.

Muslera
Corchia - Serdar - Maicon - Clichy
Vainqueur - Honda
Rodrigues - Belhanda - Konoplyanka
Gomis
Hey yavrum hey...
birçok oyuncu gole çevirdi ama o asistler sadece bi oyuncunun ayağından çıktıBu sene takım kötüydü sneijder iyiydi madem o asistleri gole kim cevirdi???
birçok oyuncu gole çevirdi ama o asistler sadece bi oyuncunun ayağından çıktı
troll oldugunu dusunuyorumBu sene takım kötüydü sneijder iyiydi madem o asistleri gole kim cevirdi???
Futbolcuya dayalı sistemi bozsa ilk olarak Selcuk ve cetesini bozardi.Selcukla iki gunde kanka olmus tudor efendiTudor futbolcuya dayalı sistemi bozdu inş futbolcu hayranı ibişlerde onların gittigi takımı tutabilir bize katkı verecek it gibi oynayacak adamlar lazım
3-4 gol atınca kral topçu mu oluyorsun bu nasıl mantıkO zaman bu sene sneijderin etrafındakiler kötüydü iş yapamadı geyigi fos
lemina da anca kiralık opsiyon olur zaten.imbula falan hayal.Adi gecen orta saha oyunculari icinde Vanquier harici hicbirini alamayiz. Ben fransiz oyunculardan yanayim. Bir kac yeni isim ile temas kurulmali. Iyi bir orta saha almazsak bu kadar harcama cope gitmis olur.