Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene takım kötüydü sneijder iyiydi madem o asistleri gole kim cevirdi???

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ortada bi konu yok ki renktaş?
Wesley bi markadır. Ne kadar kötü olsa da illa talibi her zaman olur. Öte yandan, ''ulan ne güzel 5M maaş alıyorum kemiksiz. Kapı gibi sözleşmem var. Bu maaşı bana kim verecek? Salak mıyım yattığım yerden parayı cukkalamak varken ayrılayım'' diyecek bi karakterde oyuncu değil.

Oysa Selçuk denilen herif kemiksiz 4M'a yakın para alıyor. Hiçbir kulüp bu parayı buna vermez. Öte yandan yan gelip yatmak varken zaten ayrılmaz.
Bu adam büyük ihtimalle bizde futbolu bırakacak.

Ha ben olsam parası neyse verip sözleşmeyi fesh ederim. Yediği içtiği bile zarar. Üsteli bu herif sinsi yılanın teki. Takımı sabote eden, gruplaştıran biri. Yeniçeri ağası kendisi. Medyadaki gücü de inanılmaz.

Göte giren şemsiye çıkmaz. Alıştırın kendinizi yavaştan.

Yok oyle yagma zorla da olsak gidecek. herif medyada , yonetimde guclu diye kabullenmeler oluyo. Bu takimdan kimler kimler gitti. Gerekirse sosyal medya'da ayaklanma yapmak lazim bu cakal'in takimda olmasini kabullenemiyorum.

Rodriguez-Belhanda-Konoplyanka
__________Gomis____________
:yoji::gsbayrak::hat:

Tudor futbolcuya dayalı sistemi bozdu inş futbolcu hayranı ibişlerde onların gittigi takımı tutabilir bize katkı verecek it gibi oynayacak adamlar lazım

Bizim kadroda gönderilecek ilk isim Selçuktur, şayet bir hoca kadro yapılanmasında Selçuk'u ilk sıraya yazıyorsa benim için görüşleri önemli değildir.

Selçuk'un talibi yoktur, serbest bırakamazsın bunlara eyvallah ama o zaman yedek beklet yada başka bir yol bul Selçuk'u kes sonra Sneijder'i istemiyorum de sesimi çıkarmam.

Sneijder'in bu kadar çok dillendirilmesi koca bir haksızlıktır.

Doğru bir yapılanma yapmak istiyorsanız Bruma'yı tutup, Selçuk ve Sneijder başta olmak üzere bir çok oyuncuyu göndermek isteselerdi Tudor'a saygım artardı.

Benim anlamadığım hangi taktik anlayışına Selçuk uyarken Sneijder uymuyor, Sneijder gitsin diyenler açıklarsa sevinirim.

@Muratozen1903

Rami flan zor. Brezilyalı forvet imkansız. Bunları yazmanın anlamı olmadığı için yazmıyoruz.

@Muratozen1903

Beşiktaş Kulübü oyuncu satmadan kimseyi şuanda alamaz. Bonservissiz kaliteli oyuncular da şartlar zor.

işte böyle ortada kalırsınız.pepeyi kendi şartlarında alamaz bunlar.5,5-6 milyondan aşagıya gelmez pepe.sonra bizim transferleri kıskanıp harcanan paraları konusuyolar.

Adi gecen orta saha oyunculari icinde Vanquier harici hicbirini alamayiz. Ben fransiz oyunculardan yanayim. Bir kac yeni isim ile temas kurulmali. Iyi bir orta saha almazsak bu kadar harcama cope gitmis olur.

Selcukta gidecek tudor tutmaz onu rahat tudor babasini dahi siler öyle garip bi adam izlenimi verfi

Tudor futbolcuya dayalı sistemi bozdu inş futbolcu hayranı ibişlerde onların gittigi takımı tutabilir bize katkı verecek it gibi oynayacak adamlar lazım

Futbolcuya dayalı sistemi bozsa ilk olarak Selcuk ve cetesini bozardi.Selcukla iki gunde kanka olmus tudor efendi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adi gecen orta saha oyunculari icinde Vanquier harici hicbirini alamayiz. Ben fransiz oyunculardan yanayim. Bir kac yeni isim ile temas kurulmali. Iyi bir orta saha almazsak bu kadar harcama cope gitmis olur.
lemina da anca kiralık opsiyon olur zaten.imbula falan hayal.

Selçuk bu takımda oynayamayacak görürsünüz

Tudor forma verse bile şayet vurdumduymaz oynamaya devam etsin taraftar onu oynatmaz NET...

Herkes gidecek yeni kadro gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt