Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam aksini düşünüyorum. Tudor' un devam etmesini eleştirenleri anlarım ama doğru ya da yanlış bir karar verilmiş madem, inisiyatifi de vereceksin adama. Bugün göndermesi engellenirse yarın ille de oynatması dayatılır, bunun sonu yok. Nasıl TD lük yapacak, otorite sağlayacak da olası başarı ve başarısızlıklardan sorumlu tutacaksın o vakit?...

Hep karıştırılıyor. TD ün yeterli olup olmadığı ayrı konudur, yönetim yeterli görmüş ki devam ediyor; birileri öyle düşünmüyor diye TD ü kısıtlamaya kalkmaları en büyük yönetim hatası olur; böyle bir anlayışla hiçbir TD başarılı olamaz...

Gercekten yeterli goruldugu icin tudorla devam edildigini dusunuyorsan eger diyecek sozum yok sana.

Bu senede 14-15 sezonuna benzer bi şampiyonluk yarışı izleriz diye düşünüyorum. Herkes sezonu erken açtık diyor da as oyuncular(ki şuan as olarak görünen 6-7 oyuncu var) 26sında kampa katıldı şampiyon Beşiktaş bugün topbaşı yaptı pek bi fark yok aslında

Tam aksini düşünüyorum. Tudor' un devam etmesini eleştirenleri anlarım ama doğru ya da yanlış bir karar verilmiş madem, inisiyatifi de vereceksin adama. Bugün göndermesi engellenirse yarın ille de oynatması dayatılır, bunun sonu yok. Nasıl TD lük yapacak, otorite sağlayacak da olası başarı ve başarısızlıklardan sorumlu tutacaksın o vakit?...

Hep karıştırılıyor. TD ün yeterli olup olmadığı ayrı konudur, yönetim yeterli görmüş ki devam ediyor; birileri öyle düşünmüyor diye TD ü kısıtlamaya kalkmaları en büyük yönetim hatası olur; böyle bir anlayışla hiçbir TD başarılı olamaz...

Ben ikinizin ortasını düşünüyorum. TD'nin saygınlığının korunması da önemli ama yapılan yatırımın, eldeki değerlerin korunması da önemli. Bence asıl yöneticilik de burda. Yani Hagi ile teması Terim'e sormadan kuranlar, sıkıntı yaşadığında da o krizi yönetenler de bir çırpıda karar verip Hagi ya da Terim'i gönderebilirlerdi.

Sneijder çok büyük oyuncu. Bütün iddiaların aksine verimli oyuncu. İdari bir sıkıntı çıkarmışsa bile o krizin yönetilip Tudor'un saygınlığını koruyarak Sneijder'in de harcanmaması gerekir. Yukarıda da belirtildiği gibi bütün yumurtalar Tudor sepetine veya Sneijder sepetine koymadan bir çözüm bulabilir. Nasıl ki Sneijder'in her hocayı Riekerink gibi görmemesi sağlanmalı ise Yani belki sıkıntılar yaşayıp 10. hafta gidecek hoca için de yeri dolmayacak Sneijder gibi bir adam büyük ihtimalle bonservissiz olacak şekilde silinemez.

Abi ben Lemina,Vanq farketmez hangisi gelirse başımızın üstünde yeri var. Yeter ki oraya adam alalım. Tolga filan bünyem kaldırmıyor artık.

Gercekten yeterli goruldugu icin tudorla devam edildigini dusunuyorsan eger diyecek sozum yok sana.

Aksini düşünmek için bir neden var mı?. De Jong' un ''25 kişi gitmez 1 kişi gider!'' restini görüp ''Tudor kalacak, gerekirse hepinizi gönderirim!'' diyen adam bu kulübün başkanı, sen ben beğenmesek n'olacak?.

Böylesine ciddi maliyetle transferler yapan biri, yetersiz görmüş olsa TD ü de değiştiriverirdi ki Tudor' u göndermenin ağır bir bedeli de yoktu...

Çok kısır bir ortasaha olur ama 4 3 3 le belhanda kapatir belki ortadaki kreatif eksikliği
Vainquer Tolga

Sneijder

Garry Gomis Belhanda

Şeklinde olursa sıkıntı olmaz ki kono gelirse

Kono Gomis Belhanda

İleri üçlü olur.
Benim şahsi düşüncem vainquer lemina ikilisi ama kısmet.

????GALATASARAY????

Vainquer Tolga

Sneijder

Garry Gomis Belhanda

Şeklinde olursa sıkıntı olmaz ki kono gelirse

Kono Gomis Belhanda

İleri üçlü olur.
Benim şahsi düşüncem vainquer lemina ikilisi ama kısmet.

????GALATASARAY????
sneijder gidiyor renktas

Beklerimiz kaliteli olduğu sürece sıkıntı olmaz çok kadrodaki diziliş vs.

Lemina kiralıkta olsa bu lige gelmek istemez bence

Nevzat Dindar: 4 transfer yapılacak. Öncelik Lemina ve Konoplyanka'da. Kalan 2 transfer oldukça kaliteli olacak. Seviye düşmeyecek.

vay vay ne guzel bee

dikkat cekici bi husus var ki sn tudor un talep ettiği tüm orta sahalar kalite niggalar,hoca bu isi biliyor

Nevzat Dindar: Sneijder seneye yok diye bir cümle kuramam. Son gelişmeler oyuncunun kalacağı şeklinde.Tudor pozitif yaklaşıyor

Böyle demiş miydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt