Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder gidiyorsa ve konop geliyorsa -duygusal olarak baktığımdan mütevellit- içim rahat etmez.

sneijder & konop = YES

no wes no party

gökmen özdenak eski nesil Galatasaray'lı.

Galatasaray da artık içsel bilgilerin bu denli dışarı ifşa edileceğini sanmıyorum.

yani klübün kaç transferle sınırlı kalacağını her divan üyesi bilemez bilmemeli.

Gokmen beyin ozurlu bir adam yahu. Arada bir TV de konusmasina denk geliyorum .. Son derece sinirli kelime haznesiyle bos bos konusuyor. Aptalin biri.

Boyle bir adamin Galatasarayli olmasindan utaniyorum.

Sinan güler Fener'e gidiyormuş ya la. Kapatın gitsin şubeyi yatırımda yapmıyorsunuz.durmadan tokatlanacaksak ne diye yarışıyoruz. Boşu boşuna masraf.

Yarının ne getireceği belli olmaz. Dara düştük diye şube niye kapansın. Galatasarayın basketbolda olmama sansı yok renkdaş.

vainqeur kötü adam değil.

pasları 10/7 vizyon (pasları ile gol pozisyonuna sokamaz ama oyunu açar) 10/6 defansı 10/8 kondisyon 10/8

kısaca bu adam aradığımız adam türkiyede dos mevkisinin hakkını veren topcu var mı ki? dünyada da topcu yetismesi acısından en cok sıkıntılı mevki dos artık nedense bu mevkide oyuncu yetismiyor. nerede xabi alonsolar gravesenler...

Ndiaye icin ne gerekiyorsa yapilmalı. Eleman cok iyi. 4-5 kac istiyorlarsa. Uzerine 3-4 tane de oyuncu verelim

0f4dae0db6227723ef96e3a5eba481eb.jpg

Bunlarda batacak mal mal adamlar aliyorlar yaşlı

vainqueur için birde söyle birsey söyleyim

açın bir maçını izleyin ben kendisinin oyununu cok beğendim.

üşenmeyin izleyin.

YouTube

Vainqueur zaten kesinlikle alınmalı, Topal ve Atiba'nın kral olduğu ligde bunların ikisine el öptürür.

Gökmen abi patlatmış yine showunu. Abimiz zamanında çok kafasıyla direğe vurdu. Hoş görün abimizi iyi Galatasaray lıdır kendi dünyasında.

Benim bu konudaki tavrım nettir knk, tudor wesleyi istemiyorsa tudor gitsin. Wesley 1 kalemde silinecek bir oyuncu dgl. Her dedigine katiliyorum, eskisi gibi olmadigina, performansinda eskiye oranla düşüş olduguna. Bunlara ragmen 1 kalemde silinemez.

Yönetimde hatalı, amator bir hocaya butun yetkiler verilmemeli. 10. Haftayi gorup gormeyecegi bile mechul bir adamin bu kdr kritik karar alması saçma.

Tam aksini düşünüyorum. Tudor' un devam etmesini eleştirenleri anlarım ama doğru ya da yanlış bir karar verilmiş madem, inisiyatifi de vereceksin adama. Bugün göndermesi engellenirse yarın ille de oynatması dayatılır, bunun sonu yok. Nasıl TD lük yapacak, otorite sağlayacak da olası başarı ve başarısızlıklardan sorumlu tutacaksın o vakit?...

Hep karıştırılıyor. TD ün yeterli olup olmadığı ayrı konudur, yönetim yeterli görmüş ki devam ediyor; birileri öyle düşünmüyor diye TD ü kısıtlamaya kalkmaları en büyük yönetim hatası olur; böyle bir anlayışla hiçbir TD başarılı olamaz...

Bize en acilinden Dos lazım, bu nedenle Vainqueur su an f/p açısından alabileceğimiz en iyi oyuncudur.Ama nedense cogu kisi begenmiyor Vainqueur'u

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vainqeur kötü adam değil.

pasları 10/7 vizyon (pasları ile gol pozisyonuna sokamaz ama oyunu açar) 10/6 defansı 10/8 kondisyon 10/8

kısaca bu adam aradığımız adam türkiyede dos mevkisinin hakkını veren topcu var mı ki? dünyada da topcu yetismesi acısından en cok sıkıntılı mevki dos artık nedense bu mevkide oyuncu yetismiyor. nerede xabi alonsolar gravesenler...

Izlemedim ama hakkinda olumlu bilgiler var. Bizim gibi defans zaaflari olan bir takim icin defansif yonu guclu Vainquer gibi bir adamin bize cok faydali olacagini dusunuyorum. Soylenen rakamlarda gayet makul. Gomis ile ayni takimda oynamis olmasi, Fransiz olmasi da takima uyum acisindan olumlu olacaktir. Elden kacmadan olayi bitirmek lazim.

Bahsedilen 4 uyuncu gelir ve Wes'i kazanırsak ligi öttürürüz. BJK stoper filan derken santraforsuz kalabilir. Fener'in ne olacağı belli değil.

Iyi nöbetler : )

Claudius Dursun Tiberius Özbekus,
acaba hangi yıldızları bitirecek.

acfd34adcbbe03a48b71517c4d06ce1f.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
Benim bu konudaki tavrım nettir knk, tudor wesleyi istemiyorsa tudor gitsin. Wesley 1 kalemde silinecek bir oyuncu dgl. Her dedigine katiliyorum, eskisi gibi olmadigina, performansinda eskiye oranla düşüş olduguna. Bunlara ragmen 1 kalemde silinemez.

Yönetimde hatalı, amator bir hocaya butun yetkiler verilmemeli. 10. Haftayi gorup gormeyecegi bile mechul bir adamin bu kdr kritik karar alması saçma.

Bi kalemde silinsin demiyorum ama bu konu uzadikca Zarar gören Galatasaray olacaktir

Takimda kalirsa iyi bir takim kuruluyor katkisi olabilir ama giderse de neden gitti demem acikcasi,2 sezon üst üste kötü sezondan sonra düzenin degismesi gerekiyor bana göre

2 sezondur kötü olmamizin sebebi sadece diger cöp oyuncular degil

Dedigim gibi benim icin kalsa da olur gitse de olur yani

Vaini istemeyenler yanında selçuk olacağı için istemiyordur galiba. Yanında box to box hucumu iyi olan birisi olsa kimse pek hayır demez vainquere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt