Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.586
- 5.177
- 2.493
eğer akıl horozda olsa ilk gökmen özdenakı gagalardım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gökmen özdenak eski nesil Galatasaray'lı.
Galatasaray da artık içsel bilgilerin bu denli dışarı ifşa edileceğini sanmıyorum.
yani klübün kaç transferle sınırlı kalacağını her divan üyesi bilemez bilmemeli.
Sinan güler Fener'e gidiyormuş ya la. Kapatın gitsin şubeyi yatırımda yapmıyorsunuz.durmadan tokatlanacaksak ne diye yarışıyoruz. Boşu boşuna masraf.
lemina ile ugrasırken vanqeur elden gidecek.Nevzat Dindar : Lemina'nın kiralanması için bir aşamaya gelindi. Galatasaray, Imbula'dan da vazgeçmedi. Vainqueur da listede. (A Spor) https://twitter.com/_AslanPencesi_/status/881195224206331905/photo/1
imbula olmaz diger 2 si gelir
Benim bu konudaki tavrım nettir knk, tudor wesleyi istemiyorsa tudor gitsin. Wesley 1 kalemde silinecek bir oyuncu dgl. Her dedigine katiliyorum, eskisi gibi olmadigina, performansinda eskiye oranla düşüş olduguna. Bunlara ragmen 1 kalemde silinemez.
Yönetimde hatalı, amator bir hocaya butun yetkiler verilmemeli. 10. Haftayi gorup gormeyecegi bile mechul bir adamin bu kdr kritik karar alması saçma.
vainqeur kötü adam değil.
pasları 10/7 vizyon (pasları ile gol pozisyonuna sokamaz ama oyunu açar) 10/6 defansı 10/8 kondisyon 10/8
kısaca bu adam aradığımız adam türkiyede dos mevkisinin hakkını veren topcu var mı ki? dünyada da topcu yetismesi acısından en cok sıkıntılı mevki dos artık nedense bu mevkide oyuncu yetismiyor. nerede xabi alonsolar gravesenler...
Benim bu konudaki tavrım nettir knk, tudor wesleyi istemiyorsa tudor gitsin. Wesley 1 kalemde silinecek bir oyuncu dgl. Her dedigine katiliyorum, eskisi gibi olmadigina, performansinda eskiye oranla düşüş olduguna. Bunlara ragmen 1 kalemde silinemez.
Yönetimde hatalı, amator bir hocaya butun yetkiler verilmemeli. 10. Haftayi gorup gormeyecegi bile mechul bir adamin bu kdr kritik karar alması saçma.