Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
TRANSFER - MAICON - TRANSFER - TRANSFER
TRANSFER - TRANSFER - TRANSFER
Sneijder - Belhanda
Gomis

Is cok daha var

DDj8ejjXgAA2S27.jpg

bi bu eksikti
kollari pembe olan bir forma
Bayanlar icin cikiyor bunlar da ama cok kotu yav

Takımın en eski oyuncusu şuan Hakan Balta (10 yıl) giderse takımın en eski oyuncusu Muslera ve Selçuk olacak

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder dönemi artik bitti,dogru yanlis tartisilir,ölüsü gecen yil 15 asist yapti,büyük futbolcu kac yasina gelirse gelsin o arapaslarini o ortalari atar ama inanilmaz kötü futbol oynuyor 2sezondur,adam calimladigini hatirlamiyorum,aldigi paranin karsiligini vermiyor,simdi diyeceksiniz diger cöpler ne olacak,diger cöpler hak etmedikleri yerde olduklari icin gitmek istemiyorlar,zaten talipleride yok dogru düzgün,tarik gibi adamin kariyerinde Galatasaray olmasi onun icin müthis bisey,Sneijder kariyerinde futbolcular iyi para kazaniyorum diye kalmak icin diretmezler

Yalnız bu sene ki formayı elestırdık falan ama gomis e cok ıyı olmus
DDfo0PTXcAAhP_N.jpg

slimfit forma o
onun kaliplari ve kumasi cok daha güzeldir
ben de gecen sene almistim bunlardan
vücuda cok güzel oturuyor
digerleri cuval gibi oldugu icin bundan sonra yine alirsam bunlardan alirim
fiyati 300 tl oluyor ama parasina degiyor

O kadar etmez Tuna pahalı Salah. Bana göre Salah'ın ederi 20-25. Belhanda da 5-6. Mbappe için 130 istiyorlar, Morata 75, Leipzig için Keita için 70 istemiş, Benfica'nın stoper ve kalecisi 40'ar milyon etmiş. Bu iki yıldır piyasa biraz anormal yükseldi. Özellikle Çin'in işin içine girmesi ve Arap sermayesinin gittikçe daha fazla akması işi çığırından çıkardı. Bir tek biz Podolski ve Bruma'yı iyi fiyata kitleyemedik. Bruma 20'ye gidebilirdi. Podolski gibi bir adamı Çin'e 5-10 arası rakama satamamak mallık
"Eh" futbolcuyla "iyi" futbolcu arasındaki fiyat farkı çok açıldı. "Eh" futbolcuyu 5-15m€ karşılığında alırsın şu piyasada, onların fiyatı çok şişmedi. İyi topçu 30-40 milyondan başlıyor. Belhanda eh topçu, Salah iyi. Ha bi de Premier Lig söz konusu olunca oyuncunun değeri %50 falan artıyor.

Belhanda'ya bence fazla verdik. Oraya buraya kiralık verilmiş, takımında 1 sezon sözleşmesi kalmış bi oyuncuya 8m€ fazla. 4-6'ya falan bitmesi lazımdı bence. Liverpool 20m€ verdiği Balotelli'yi bedavaya yolladı. Podolski'yi 2.5'a yolladık. Gözden düşen oyuncuyu ucuza kapabiliyorsun. Anca bi Premier Lig takımı veya Çin/Katar vs talip olursa ucuza gitmiyorlar, o da nadiren oluyor zaten.

Fiyatın altında ezilmez umarım. Oldukça kendine güvenen birine benziyor aslında, öyle bişey olacağını çok sanmıyorum ama İnşallah 10 milyonluk oyuncu gibi oynar.

Ferdi Kadioglu dedikodulari vardi. Baya yetenekli cocukmus. Insallah dogrudur. Cok begendim.

YouTube

Hırslı azimli oyuncular aldık en güzel tarafi

Kampa bile sadece 4 tane cocuk almislar. Tarik, Donk falan bunlarin ucak biletleri bütün israf.

Altyapiyi kapatalim Altinordu'ya devredelim bence. Neyse parasi verelim her sene ve islerine karismayalim adamlar kendi düsünce ve dogrularina göre yürütsünler isi.

Beceremiyoruz biz bu isi. En son Semih Eray falan cikti altyapidan. Bu ikisini Altinordu da tesise bile sokmazlar.

Hocam, ben bu oyuncuların eğer kalırlarsa zaten oynatılmayacağını hatta kadro dışı bırakılacağını düşünüyorum. Kampa götürülmelerinin sebebi değer kaybetmeleridir diye umut ediyorum. Zaten değerinde futbolcu satmayı beceremeyen kulübüz, birde kampa da götürmezsen adamı üstüne para versen yine gönderemezsin. Ha daha fazla genç götürülseydi ekstradan daha iyi olurdu tabi ki sonuçta 2-3 kişilik daha yurtdışı maliyeti batırmaz kulübü, kimler geldi yedi içti de batıramadı daha:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt