Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39860b28b8e30cb2ba4018fd67e2ff80.jpg

Bu tip yerli futbolcu lazim bize.
zBnQGj.jpg

Ulan bizim taraftarada kızıyorum fena şekilde

Kardeşim Sneijder için 10 dakikada tt yapmayı bildiğimiz kadar şu U19'daki çocuklar için bir tt çalışması yapsak ne olur ki

Hem teknik kadroya çocukları oynatma konusunda cesaret veririz

Hem de genç aslanlara sahip çıkılmış olunur

Fena mı olur yani

Gözlük çalınmamış ama Gomis kendi söyledi gözlüğümü buldum ve kırılmamıştı diye

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomisin yüzüne doğru bi el geliyor gözlük dengesi bozuluyor o da yamuk durduğu için çıkarıyor elinde tutuyor detaylı bakınca net görülüyor :D

Bakın bu gençlerle ilgili umudunuzu kırmak istemem ama bizim ülkedeki genel oyuncu kazanma dönemlerinden birinde değiliz malesef. Bizde genelde ya kulüp çok iyyiken araya 1 tane adam atarak kazanırsın oyuncuyu (Bkz. Emre Belözoğlu, Semih vb.) ya da çok iddiasız kalınmışken, daha ilk devreden ligden kopmuşken denenerek olur (bkz. Arda). Bu sezon Galatasaray da Fenerbahçe de oyuncu kazanabilecek durumda değiller. 2 seondur yaşadıkalrından sonra riske girecek hiç bir hamelede bulunmazlar.

Şu an yapılacak en iyi işlerden biri bu oyuncualrı 2-3 yıllığına Altınordu'ya ücretsiz kiraya vermek ve tekrar almak istediğinde gerekirse cüzi bonservis bedeli vermeyi dahi kabul etmek.

Galatasaray degerler takimi olmali, ki Galatasaray´i Galatasaray yapan da hep bu oldu.

Bu gözler Gheorge Hagi´yi gördü, ve disiplinini de gördü. Bu disiplin bu arkadaslik bizi Avrupa´nin en iyisi yapti.

Arkadaslari antrenmana baslamisken, barda kadin oynatmakla olmuyor bu isler.

Degil Sneijder, Ronaldo olsa fikrim degismez bu konuda. Ayricalik sevmiyorum ve kabul etmiyorum. Böyle basari gelmez.

Galatasaray degerler takimi olmali, ki Galatasaray´i Galatasaray yapan da hep bu oldu.

Bu gözler Gheorge Hagi´yi gördü, ve disiplinini de gördü. Bu disiplin bu arkadaslik bizi Avrupa´nin en iyisi yapti.

Arkadaslari antrenmana baslamisken, barda kadin oynatmakla olmuyor bu isler.

Degil Sneijder, Ronaldo olsa fikrim degismez bu konuda. Ayricalik sevmiyorum ve kabul etmiyorum. Böyle basari gelmez.

Mekan onunmus kadın oynatmıyor striptizci işe alacak heralde deneme yapıyor

Lemina ve Vainquer için ufak pürüzler kaldı. (TRT SPOR) (ERSİN DÜZEN)

Mekan onunmus kadın oynatmıyor striptizci işe alacak heralde deneme yapıyor

Mekan onun olabilir, birsey degistirmez. Futbolu biraksin striptiz kulübü acsin o zaman.

Burasi El Habbab FC degil, burasi Galatasaray. Öyle özel izinler mizinler olmamali. Ya adam gibi zamaninda gelecek, ya da gidecek.

Iyi futbolcu diye bunlari kabul edeceksek, asla Avrupa capinda basarili ve ciddi bir kulüp olamayiz.

Sneijder bunu her sezon yapiyor ve bundan hic hoslanmiyorum.

leminayı bonservisi ile mi alacaz lan ?ersin demiş diyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt