Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Bizim formalari belirleyen kisi %100 top biri COK NET
normal forma dusmani bir gay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'in gösterdiği performansı R.Carlos ile De Boer ile falan kıyaslayamazsın. Bu son sezon hariç Sneijder gayet de Galatasaray tarihinde efsane performanslar sergilemiştir. Hagi'den sonra kimi gördün böyle birini? Afedersiniz de marjinal görüneceğim diye saçmalıyorsunuz resmen. Son 4-5 seneden Sneijder'i çıkar bakalım ne kalıyor elinde? Tam fbli, bjkli kafası.
Evet oynuyor ama beşiktaş dar alanda kompakt oynuyor ve birbirlerine alışık derli toplu oynuyorlar. Bizde önce takım olabilirsek belki olur... Ama daha takım oluşmadan planlamayı direkt Belhanda'yı 8 düşünüp yapmazdım ama mutlaka maçlarda dener görmeye çalışırdım.Atiba-Oğuzhan oynuyor mesela. Bence iyi bir adam bulursak Atiba gibi Belhanda da oynar. Tabi bizim lig maçlarında.
R.carlos De Boer ile karşılaştırmadım dunya yıldızı olup iyi oynayan da var çok kötü oynayan da var sıradan vasat oynayan da diyorum. Yani illa geçmişinde dünya starı demek Turkiye'ye geldiğinde iyi oynayacak demek değil diyorum.
Altinordu o anlasma isine girismez altyapilari calisiyor zaten bizim koyacagimiz maddeler islerine gelmez 2-3 milyon euroya her sene oyuncu satma potansiyelleri var biz oynat diye verecegimiz kendi oyuncumuzu 3 milyona geri alma isi yapmayiz.Oraya gelene kadar Leo.. Benim önerim Altınordu ile anlaşma yapalım, verelim oyuncuları oynasınlar orada. Geri almak için de uygun bedeller koyalım gerektiğinde alalım. Mesela Ozan'ı verelim oynasın orada. Almak istediğimiz zaman için de atıyorum 1-2 milyona geri alır maddesi koyup alalım. Hem Altınordu için oyuncu ve garanti gelir olur hem de bizim için daha ucuza geelen yerli kaynak olur. Serdar ve Ahmet için 7 milyon harcayacağına Ozan'ı yetiştirtip 1 milyona bitirmiş olursun.
TRANSFER | İngiliz basını @WestHamUtd'ın Bakambu için yaptığı 25 M€ değerindeki ilk teklifin Villareal tarafından reddedildiğini açıkladı. https://twitter.com/Ligue1_Turkce/status/881541560311185412/photo/1
Bizim formalari belirleyen kisi %100 top biri COK NET
normal forma dusmani bir gay
Ndiaye ve Cengiz de böyle olacak.
Malesef bizim yönetim her önüne gelen yerli ve lokal kötü oyuncuyu alınca taraftarda da her yerli ve lokal oyuncu kötü fikri oluştuğundan iyi oyuncuları da kaçırıyor alamıyoruz.
Ndiaye ve Cengiz çok iyi yatırımlar olur. Keşke bir yolunu bulsaak da takas ve parayla alsak bunları.
Alirizda bizde o kadar degerlenmez kac yildir ispanyada bakambu ustune koya koya yukseltti fiyati. Adamlar satiyor yahu ilginc bir sekilde satiyor hemdeNdiaye ve Cengiz de böyle olacak.
Malesef bizim yönetim her önüne gelen yerli ve lokal kötü oyuncuyu alınca taraftarda da her yerli ve lokal oyuncu kötü fikri oluştuğundan iyi oyuncuları da kaçırıyor alamıyoruz.
Ndiaye ve Cengiz çok iyi yatırımlar olur. Keşke bir yolunu bulsaak da takas ve parayla alsak bunları.
2 sezonu iyiydi zaten ama geldiği sezon Drogba Burak ikilisi sebebiyle 4-3-1-2 gibi oynadık olmadı bi türlü... geçen sezon ise kağıt üzerinde asisti çok ama asllında maçları seyredenler asist sayısı kadar etkin ve iyi oynamadığını bilir. Sneijder varsa kanatların Kyut Sow Kewell Babel hatta Lens gibi skorer özellikli olacak vs.Ben de geçmişinden bağımsız konuşuyorum. Hagi'den sonra gördüğümüz en baskın 10 numaraydı Sneijder'di diyorum neredeyse her maçını izlemiş biri olarak. Yahu bu adam Muslera ile birlikte Hamza gibi vizyonsuz bir cahile rağmen şampiyon yaptı bu takımı. Vasatlık mı bu? Galatasaray tarihinde fb'ye karşı tek başına iki tane olağanüstü füzeyle maç almış kaç adam var? Bu adamın Juve'ye attığı golü kaç kişi atabilir? Oyun içinde asist olamayan, o yüzden bahsedilmeyen bir dünya pası var. Ve bunların çoğunda etrafında kazmalar vardı.
Ndiaye ve Cengiz de böyle olacak.