Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence çok bile vermişler adam bir kere bile formamizi giymedi. Sen oynat bak adam sana 1 teklif ediyormu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Oynamasına gerek yok. Ozan en iyi 10 oyuncuların arasında sayıldı u17 avrupa şampionasında leo. Bununda bir değeri olmalı artık az çok.

x futbolcu y futbolcu olsun o zaman görücem ben dünya yıldızı dediğimiz adamların ne kadar eleştirildiğini ya da isimsiz bir gencin çok daha kolay yukseldiğini... Elano'da da böyleydi yok şöyle yok böyle ne yapsa bi mazeret üretip savunan çıkardı...

Emin ol ki, senin dedigin gibi 10 tane mac izleyebilsek, su an wesleyi en ciddi savunanlar, adami en ciddi sekilde yerin dibine sokanlar olur.

evet hakan Ç den sonra günün bombası luiz gustavo oldu marsilyada bu arkadaş vainkörü biz almazsak rennes de filan oynar bu sezon

Bu arada Belhanda tarz olarak Oğuzhan'a benzediği için birçok lig maçında gelecek ortasaha ile beraber 8 numara olarak oynasa bence sırıtmaz. Yeter ki gelen ortasaha adam yiyen cinsten olsun.

Adama güvenirlerse 3.5 verdiklerinde satmak zorunda olacağımız bir opsiyon olur. Almazlarsa döner. Yani 3 tarafın da kazancı var bana göre. Ozan da bu işten karlı çıkar.

Ben hep diyorum Fransa Ligue 2 den bir klüp ile anlaşma imzalayip pilot takım yapmak gerek. Ekonomisi çok az Ligue 2 takımlarinin.

7 temmuzda ön eleme kadrosu bildirilecek De Jong kadro dışı Tolga Selçuk hariç göbekte adam yok... 7 temmuza kadar en az 1 mc ya da dmc bekliyorum Vanqiuer yeter ya... yanına Lemina kiralık olursa olur... De Jong ve Josue gitti yerine 2 adam lazım...

Bruma yerine Konoplyanka
Sneijder yerine Belhanda
De Jong yerine Vanqiuer
Josue yerine ????

DDvZE5MXsAEMoNh.jpg

Ben hep diyorum Fransa Ligue 2 den bir klüp ile anlaşma imzalayip pilot takım yapmak gerek. Ekonomisi çok az Ligue 2 takımlarinin.

Oraya gelene kadar Leo.. Benim önerim Altınordu ile anlaşma yapalım, verelim oyuncuları oynasınlar orada. Geri almak için de uygun bedeller koyalım gerektiğinde alalım. Mesela Ozan'ı verelim oynasın orada. Almak istediğimiz zaman için de atıyorum 1-2 milyona geri alır maddesi koyup alalım. Hem Altınordu için oyuncu ve garanti gelir olur hem de bizim için daha ucuza geelen yerli kaynak olur. Serdar ve Ahmet için 7 milyon harcayacağına Ozan'ı yetiştirtip 1 milyona bitirmiş olursun.

hugo almeida yeni malatya denilen takıma transfer olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt