- 11 Haziran 2015
- 39.668
- 28.137
- 2.193
gelsin egeden ayarlariz ona yeter ki gelsinKarı mı yok Asamoah'a![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelsin egeden ayarlariz ona yeter ki gelsinKarı mı yok Asamoah'a![]()
Asamoah ile bizzat görüşen Tudor, 'Ben gelmek isterim ancak eşim İstanbul'a gitmek istemiyor.' yanıtını aldı. (beIN SPORTS) https://twitter.com/Aslanews/status/881532588447477760/photo/1
Oynamasına gerek yok. Ozan en iyi 10 oyuncuların arasında sayıldı u17 avrupa şampionasında leo. Bununda bir değeri olmalı artık az çok.Bence çok bile vermişler adam bir kere bile formamizi giymedi. Sen oynat bak adam sana 1 teklif ediyormu
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
x futbolcu y futbolcu olsun o zaman görücem ben dünya yıldızı dediğimiz adamların ne kadar eleştirildiğini ya da isimsiz bir gencin çok daha kolay yukseldiğini... Elano'da da böyleydi yok şöyle yok böyle ne yapsa bi mazeret üretip savunan çıkardı...
Şöyle yapalım. Corchia için 3.5 + Ozan'ı kiralık verelim ve 2 yıl sonunda da Lille 3.5 verip Ozan'ı alabilsin.
Bence 3 taraf için de karlı anlaşma.
Galatasaray, Vainqueur ile anlaştı ancak Imbula ve Lemina'nın kararları bekleniyor. (beIN SPORTS) https://twitter.com/Aslanews/status/881533647530205184/photo/1
doğudan alak 2 sene sonra dövlet büze bahmiyi diye ağlamaya başlar.gelsin egeden ayarlariz ona yeter ki gelsin
Lille alıp satar kimseye topçu yetiştirmez helede bielsa
Selçuk banko o vakit. tek oyuncu alacaklarsa oraya.
Adama güvenirlerse 3.5 verdiklerinde satmak zorunda olacağımız bir opsiyon olur. Almazlarsa döner. Yani 3 tarafın da kazancı var bana göre. Ozan da bu işten karlı çıkar.
öyle olacak zaten kimse 2 orta saha beklemesin.
ya imbula ya lemina olmadi vain.
Ben hep diyorum Fransa Ligue 2 den bir klüp ile anlaşma imzalayip pilot takım yapmak gerek. Ekonomisi çok az Ligue 2 takımlarinin.
İnşallah en azından yanına alınan adam sağlam olur da, biraz olsun onunda açığını kapatır.öyle olacak zaten kimse 2 orta saha beklemesin.
ya imbula ya lemina olmadi vain.