Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.283
- 24.331
- 3.093
beyler vainqueur icin fakir diarrası diyebilir miyiz![]()
Elin de daha iyisi yoksa diyemezsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler vainqueur icin fakir diarrası diyebilir miyiz![]()
yok yok alakalari yokbeyler vainqueur icin fakir diarrası diyebilir miyiz![]()
bi gelişim değişim vardir belki birindeMaicon ve kale hariç takım çöp bu maç hevesi nedir yahu herkes de?
İlk 11'imiz | Muslera, Linnes, Maicon, Koray, Carole,Tolga, Selçuk,Yasin, Sinan, Rodrigues, Eren Derdiyok
bi gelişim değişim vardir belki birinde
Koray rodrigues linnes falan.. belkiŞu kadro iki yılda 80'tane yedi neyi değişecek Allah aşkına ? Ben şahsen bırak izlemeyi isimlerini dahi duymak istemiyorum.
O değil de bizim transfer dönemlerinin demirbaşı, olmazsa olmazı Alex Song nerde yahu? Şimdiye kadar 150 kere gelmiş olması lazımdı medyaya göre. Öldü mü yoksa?
Zaten full yalan haber ler olduğundan onemsizYa bu a spor ne ayak resmen ezik f5 tv olmuş bir saat eziklerin haberi veriliyor 10 dk da Galatasarayın haberi bu nasıl bir iş
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 transfere ihtimal veriyorum 1 orta saha 1 sag bek ve konop.kadroyu görünce gerçekler ortaya çıkıyo.1 sagbek+1 solbek+2 ortasaha+konoyplanka şart.temmuz ayında bunlar gerçekleştirilmeli.agustosta sag kanat ve forvete bakılmalı.scout önerisi ile alınabilir birileri.