Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspordaki dallama kim . Hüseyin özkök mu ne alamaz konopu diyor . Almanları tanıyan gazeteciymis. Kiralamak istiyoruz zaten hirbo alacak değiliz ya 12 ye

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

487b71847eb701e51081cae875554ef4.jpg

hani serdar izinliydi ordaymis, gelmis demekki.

Kesinlikle bir forvet daha almaliyiz. Biraz Necati Ates tarzinda olmali.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

maçı yayinlayacaklar mi?

%80 oynar diye düşünüyorum. Oynamayacak olsa bilgi verilirdi + kadroda ki en hazır oyuncuymus zaten suanki haliyle

Tabiki yayınlamayacaklar. Yine muhabirler, taraftarlar periscope'dan yayın yapar.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

FMci arkadaslar Galatasaray asla bir ajax, lille, yada bu gibi benzer oyuncu yetistiren bir klup olamaz. <<< Nedeni ise biz her sene sampiyonluga oynayan bir takimiz. Oyuncu yetistirmek bizim gorevimiz olmadi ve asla olmayacaktir. Ajax her sezon sampiyon mu oluyor? yada seyriciyi cekecek oyuncular aliyormu? 1 senede parlayan oyuncuyu hemen satiyor .

Galatasarayi bir fabrika olarak gormeyin, aksine bir Sinema olarak bakin. Zaten cogunluk iyi futbol ve iyi oyuncularla gormek ister Galatasarayi, birde turkiyenin yetistirdigi en iyi oyunculara bakin. hepsi sabah kahvaltisinda et doner yemis bir halleri var. Bu ulkeden futbolcu yetismez bunuda unutmayalim.

20 yildir canaydin doneminden beri batiyoruz dedikodulari var ama daha batmadik? batmis olsak o surecte, neden suana kadar Turkiyenin en basarili takimi biziz?
Uefa finansal fair playde transfer yasagi bjk ve fenerdede var ve onlar oyuncu satip alma sartlari var. Bizden daha kotu durumdalar. Deger olarak bakarsaniz sadece borc kismina degil, Turkiyede en varlikli takim Galatasaray.

Galatasarayi Real Madrid yada Mancheter United gibi takimlarla kiyaslayin. Butce ve basari olarak degil, bulundugumuz konuma gore yani Turkiyenin Reali biziz.
Ve unutmayin maicon,belhandaya verilen paralar normal nedeni ise ingilteredeki watford sonuncu sirada bitirmesine ragmen sadece yayin gelirinden 150 m euro aldi.
Türkiyenin barça,bayernı olmayı tercih ederim.

Ajaxın şampionluk sayısıda 33 bu arada renktaş. Ajax gibi başka takımlara değilde daha çok kendimizd çalıştırmslıyız alt yapıdan çıkacak yeteneklileri. Barça bayern misali yani.
Sadece transfer yapa yapa yine borç olur ilerde aynı seviyede. Ortasını bulmak gerekir diye düşünüyorum.

Göztepe, Aston Villa'nın ünlü sol beki Aly Cissokho ile anlaştı, kısa süre içinde imzaların atılması bekleniyor. (via @Goztepelilercom)

haoydaaaaaaaa

3 transfere ihtimal veriyorum 1 orta saha 1 sag bek ve konop.
ali naci ve geri kalan medya her zaman 1 oyuncu fazla der sonunda biz hep 1 oyuncu az aliriz ona göre.

o zaman şampiyonluga güle güle diyelim.uefa hayalleri de suya düşer.16-17 oyuncuyla sezon bitmez.

O zaman bu aldıklarımız da boşa gider. Ligde 2.lik, uefa'da bilmem kaçıncı turda elenme H.O

Malesef olacak olan bu.

Normalde başımızdakilerden hiç umutlu değildim. Para harcamazlar diye düşünüyordum. Fakat para sıkıntısı olmadığını görünce biraz ümitlendim. Ama şu an hiçbir ümidim kalmadı. Bunların yapacağı hiçbir transferden hayır gelmez. Fayda sağlayacak olan adamlarıda kurulacak yetersiz ve eksik kadroyla bir şekilde köreltiriz.

Göz göre göre paralar çöpe atılıyor.
Çok rahat tüm eksik bölgelere gerekirse 9,10 tane adam doğru bir planlamayla transfer edilebilirdi.
Ama başımızdakilerde o çap yok. Bu taraftarında bu çapsız yönetimlerden farkı yok.

@Futbol_5

Kono transferinde sorun yok deniyor..Hafta içine açıklamaları bekleniyor.

ali naci de hafta içi bitecek dediydi.bu arkadaşta ali naciden alıyo bilgiyi.

Bu Gstv ne işe yarar? Yorgun argın eve geldik maç izleyelim dedik. Bir maç bile yayınlayamıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt