Galatasaray, Asamoah'a yıllık 2.25M € önerdi. Eşinin doğum yapması nedeniyle süre isteyen Asamoah, kararını yarın bildirecek. (Bip Spor)
Solaksa oğlunuda alalım hemen
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray, Asamoah'a yıllık 2.25M € önerdi. Eşinin doğum yapması nedeniyle süre isteyen Asamoah, kararını yarın bildirecek. (Bip Spor)
Solaksa oğlunuda alalım hemen
leo sen fransizca vainqueur icin ne yaziyor burda ?
OM Mercato : Un international bresilien pour remplacer Vainqueur ? | OM - Olympique de Marseille par FootballClubdeMarseille.fr - mercato Info transfert OM
lemina imkansız gibi şu an.vainqueur-asamoah ve pasalicten ikisi gelsin işte.
Boş haber bu
hoca Vainqueur de ve Gomis de çok ısrarcı olmasına rağmen ikisinide kaybetti. Gomis galatasaray a imzaladı Vainqueur daha değil diyor.
Asamoah
Vainqueur
Konoplynka
gelir kapatırız
tamam iste olacak onu demeye getiriyorlar.
bence vain h.o.
bizimkiler ayni acerbideki gibi sartlari zorluyorlar baska oyuncular icin sonunda vainqueure olacak.
Vainqueur super topçu ben Lemina dan daha çok istiyorum adam savaşıyor tam en verimli çağında. Lemina ergen daha gitmek için gelir. Ama Vainqueur bizden başka büyük klübe gidemez burda kupa kazanmaya bakar
Tudor'un aklı fikri onda: Asamoah cengo sefere çıkıyomuş yine
cokta iyi olur.
belki corchiada olabilir ama orda sevilla var isin icinde.
o 3 saydigin oyuncu gelsin ben fitim.
Corchia çok büyütüldü. Biraz grosskeurtz transferine benzer o. Oraya çok genç bir scout transferi bekliyorum ben.