Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
lemina imkansız gibi şu an.vainqueur-asamoah ve pasalicten ikisi gelsin işte.

Boş haber bu

hoca Vainqueur de ve Gomis de çok ısrarcı olmasına rağmen ikisinide kaybetti. Gomis galatasaray a imzaladı Vainqueur daha değil diyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

tamam iste olacak onu demeye getiriyorlar.
bence vain h.o.
bizimkiler ayni acerbideki gibi sartlari zorluyorlar baska oyuncular icin sonunda vainqueure olacak.

Asamoah
Vainqueur
Konoplynka
gelir kapatırız

tamam iste olacak onu demeye getiriyorlar.
bence vain h.o.
bizimkiler ayni acerbideki gibi sartlari zorluyorlar baska oyuncular icin sonunda vainqueure olacak.

Vainqueur super topçu ben Lemina dan daha çok istiyorum adam savaşıyor tam en verimli çağında. Lemina ergen daha gitmek için gelir. Ama Vainqueur bizden başka büyük klübe gidemez burda kupa kazanmaya bakar

“Türkiye’de yerli yabancı çok kaliteli futbolcu var, daha iyileri de geliyor. Belhanda’yı Dinamo Kiev’den iyi biliyorum. Çok yetenekli bir futbolcu. Çok yumuşak bileklere sahip. Driplingleri çok etkili. Ayrıca karakterli bir futbolcu. Agresif de bir yapısı var. Galatasaray’a büyük katkı sağlayacaktır. (Sneijder’in ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu hatırlattığımızda ise şaşırmış bir ifadeyle...) Yalnız, Sneijder’in oyuna direkt katkısı ile Belhanda’nınki aynı değil. Sneijder bitirici vuruşları çok etkili olan bir oyuncu. Belhanda ise etkili driplingleri ile ceza sahası etrafını karıştıran, rakip defansı bozan bir oyuncu. Gomis’i 5 yıl önce St Etienne’de oynarken ben de istemiştim. Gol yollarında çözüm sunabilecek karakterde bir futbolcu. Maicon konusunda çok fazla bilgim yok. Ancak Brezilya, yaratıcı futbolcu kadar, sağlam stoperleri de bünyesinden çıkaran bir ülke. Kuşkusuz Galatasaray’a çok katkı sağlayacaktır.”

lucescu

Vainqueur super topçu ben Lemina dan daha çok istiyorum adam savaşıyor tam en verimli çağında. Lemina ergen daha gitmek için gelir. Ama Vainqueur bizden başka büyük klübe gidemez burda kupa kazanmaya bakar

zaten o olacak ahada buraya yaziyorum !

cokta iyi olur.
belki corchiada olabilir ama orda sevilla var isin icinde.
o 3 saydigin oyuncu gelsin ben fitim.

Corchia çok büyütüldü. Biraz grosskeurtz transferine benzer o. Oraya çok genç bir scout transferi bekliyorum ben.

Luce’nin, Türk futbolundaki organizasyon için bir reçetesi var: “Avrupa ile başa çıkmak istiyorsan kaliteli yabancılara ve iyi bir taktik organizasyona sahip olmalısın. Galatasaray UEFA Kupası’nı nasıl aldı hatırlayın.”

“Suat, Emre ve Okan nasıl korkunç bir pres yapıyordu. Defansta Bülent, Popescu, forvette Hagi. Hızlı ve taktiğe sadık çok iyi bir takımdı.”

http://www.fanatik.com.tr/2017/07/02/mircea-lucescu-bu-yildizlar-tam-isabet-1304373

Rijkaard döneminde de, ofansif bölgeyi yıldızlarla doldurup, orta sahayı BAM'a teslim etmiştik. Sonuç hüsran olmuştu. Onun için orta saha olmazsa olmaz.

Sevilla corchia için 3.5 m euro teklif etmiş bizim teklifimiz 4+1 m euro civarındaymış lille oyuncu için 6-7 m euro civarında para istiyormuş büyük ihtimal 4.5-5 civarına bu transfer biter tabi sevilla aradan çekilse 4 m euro ya da biter de çekilmeleri lazım :oley:

zaten ne önemli transfer defansif orta saha, öncelik orasi olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt