- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
bugün psg sportif direktörü ile görüşmesi var.bugün akşam netleşir.teklif eden bütün takımlarla görüşecek Pepe.
bu kargalarda onlardan birisi.
ama bizde ki yalama basın sanki iş bitti gibi servis ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün psg sportif direktörü ile görüşmesi var.bugün akşam netleşir.teklif eden bütün takımlarla görüşecek Pepe.
bu kargalarda onlardan birisi.
ama bizde ki yalama basın sanki iş bitti gibi servis ediyor.
Psg pepe için maliyette anlasamiyor bakin PSG bile yani koskoca psg. Bjk anlasabiliyoryüz yılın kazığını sokmuştur pepe güveniyorum
Emrah bassan > yasin öztekin
Bu sezon kalmali
Dünkü maça gore diyorum rezil bi takima karşı yasin hiçbir şey yapamadıYok daha neler. Yasini zerre sevmem ama Emrah kim yahu.
Lemina italya'da gözden düşmüş bir oyuncu orda tutunmak kolay degil juve direkt yolluyor zaten genc yasli bakmadan burda inanilmaz perf. Gösterir
---------Muslera
Cor-Maicon-Serdar-Asamh
------Lemina--Tolga
Garry---Sneijder-Belhanda
---------Gomis
Bu kadroya dogru gidiyoruz
Maliyetten dolayı psg konusu.baska bi konudan değil. Ordaki vergilerden dolayi pepe'nin istedigi para 15m € falanBence psg maliyetten değil 11 garantisi vermedi onun için yoksa psg anlaşamadığı bi oyuncuyla hiç bi türk kulubü anlaşamaz para konusunda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pepe bjk da
Sergen istedigi kadar olumsuz haberler yaymaya calissin,fiko bizzat gidiyorsa Imza icindir
Garry Tolga tek başına 3. Yapar ikisi oynarsa. Kanada ve orta alana beyni olan iki kişi daha şartBence çok güzel kadro. Corchia'yı de fm'den biliyorum orda iyi ama gerçekte nasıl bilmiyorum, sadece onda şüphelerim var. Geri kalan olabilecek en iyi kadro bence...
ben çıkan haberlere göre yorumluyorum.bjk muhabirlerini de takip ediyorum.lizbona gitme olayı da kesin degil.
Pepe bjk da
Sergen istedigi kadar olumsuz haberler yaymaya calissin,fiko bizzat gidiyorsa Imza icindir
Kardeş ben kötü mü dedim ama yaşlı takım. Ya 31 yaşında Gomis herkes 33 diyor ama 34 pepe genç ve hep iş yapar deniyor. Ben de bu çifte standarti anlamıyorum. Hem senin için de demedim o lafı zeki çocuk
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi