Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg pepe için maliyette anlasamiyor bakin PSG bile yani koskoca psg. Bjk anlasabiliyor :) yüz yılın kazığını sokmuştur pepe güveniyorum

Bence psg maliyetten değil 11 garantisi vermedi onun için yoksa psg anlaşamadığı bi oyuncuyla hiç bi türk kulubü anlaşamaz para konusunda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pepe'njn zaten son sakatlik geçmişine bir bakin bu adam ameliyat masasindan kalkip maça gidene kadar lig biter tatile gelir buraya

Pepe büyük oyuncu ama yanına gençleri koyacaksın gidip de 30luk adamları değil ki bjkde ortalama 30 üstü yaşları. Ha bjk yine şampiyonluk adayı zaten ona bir şey demeye gerek yok. Bizi bu hale getirenler utansın

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

pepe olayı akşam netleşir,fenerde kameni geliyo.bizde de son dk gelişmeleri olsun artık.

Pepe bjk da

Sergen istedigi kadar olumsuz haberler yaymaya calissin,fiko bizzat gidiyorsa Imza icindir

Lemina italya'da gözden düşmüş bir oyuncu orda tutunmak kolay degil juve direkt yolluyor zaten genc yasli bakmadan burda inanilmaz perf. Gösterir

Tıpkı melo gibi o da gözden düşmüştü, Lemina da umarım kiralık + opsiyonlu gelir çünkü 2 nci melomuz olur

---------Muslera

Cor-Maicon-Serdar-Asamh

------Lemina--Tolga

Garry---Sneijder-Belhanda

---------Gomis

Bu kadroya dogru gidiyoruz

Bence çok güzel kadro. Corchia'yı de fm'den biliyorum orda iyi ama gerçekte nasıl bilmiyorum, sadece onda şüphelerim var. Geri kalan olabilecek en iyi kadro bence...

Bence psg maliyetten değil 11 garantisi vermedi onun için yoksa psg anlaşamadığı bi oyuncuyla hiç bi türk kulubü anlaşamaz para konusunda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maliyetten dolayı psg konusu.baska bi konudan değil. Ordaki vergilerden dolayi pepe'nin istedigi para 15m € falan

Sneijder kalıyorsa Belhandayı Selçukun yerine mi düşünüyor?Selçuk-Sneijder-Belhanda düşünüyorsa sezona hiç başlamayalım.

Pepe bjk da

Sergen istedigi kadar olumsuz haberler yaymaya calissin,fiko bizzat gidiyorsa Imza icindir

Biz bile bu kadar maaş içinde bir stopere 4 m Euro vermedik eğer bir stoper 4 m Euro alıyorsa o takımda denge hiç kalmaz fener neden kjaeri göndermek istiyor çünkü maliyeti yüzünden diğer mevkilerdeki adamları transfer edemiyorlar, bir stoper 4 alırsa forvet 7-8 ister haklı da gol atan fazla almalı, umarım Pepe Beşiktaş'a gider de kaos ortamında en zayıf takım olduklarından en ufak bir şeyde yıllarca ortadan kaybolacaklardır :D

Kardeş ben kötü mü dedim ama yaşlı takım. Ya 31 yaşında Gomis herkes 33 diyor ama 34 pepe genç ve hep iş yapar deniyor. Ben de bu çifte standarti anlamıyorum. Hem senin için de demedim o lafı zeki çocuk

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zeki çocuk :DD Bir tek ben yazdım Pepe'yle ilgili bir şeyler ama madem öyle diyorsun öyle olsun tamam.

Gomis 85'li 32 yaşında yani benim gibi ama sen niye takılıyorsun ki öyle diyenlere? Salla geç, şu şartlarda Gomis'ten iyisini bulmak kolay mı, tadını çıkarmak gerek böyle transferlerin.

Pepe için de şunu diyeyim en kötü ihtimal 2 sezon hayvanlar gibi oynar, en kötü 2 sezon bak. Ve o manyak sahaya çıktığı anda kazandığı para kimsenin aklına gelmez bile. Defansta Drogba etkisi yapar yani çok rahat.

Son düzenleme:
Siz de bi acayipsiniz ha Pepe'yi begenmiyorsunuz. Ne olacakti yani adami 28 yasinda mi getireceksin Türkiye ye.

Paris'e simdiye kadar gitmemesinin nedeni orada Marquinhos ve Thiago Silva banko oynuyor bir de yükselen yildiz Kimpembe var dönem dönem oynayan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt