- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Aboubakar giderse kuşlar çok kan kaybeder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam yanlışsam düzelt ama Tolga'ya bu takımda rol oyunculuğu verildi zaten geçen yıl, ön libero tarzı oynamadı mı? Sezon başı fena başlamadı, ama çok iyi de değildi ve gittikçe form tutması beklenirken sürekli geriye gitti. Ben bu sezon ne kadar Selçuk'a güvenerek yola çıkmazsam en az onun kadar Tolga'ya da güvenmiyorum. Melo'nun eksikliğini bu yıl da hissettiysek bunun sebebi Tolga o rolün hakkını veremediği içindir bana göre. Sınırsız transfer hakkı yok ama bizim en az bir bek ile orta ikiliyi mutlaka yenilememiz gerek bence. Sınır varsa kanattan feragat ederim ben olsam. Ha illa eldeki çöplerden biri ortasahada oynasın dersen Selçuk çöpünü bile Tolga'ya tercih ederim. Tolga çoğu kez beynini aldırmış gibi oynuyo futbolu.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tamamFabri
G.Gönül Marcelo Pepe Adriano
Atiba Oğuzhan
Quaresma Talisca Babel
Aboubakar
Başlarında da çakma filozof da olsa Şenol Güneş var. Biz direkt oynayacak 5 adam almazsak hiç almayalım daha iyi.
Tarihte Bugün: Mario Jardel, Galatasaray'da
Yahu bjk iyi top oynadı şampiyon falan tamam da fazla abartmayın . Şu kadarını söyleyim: Onların lehine yapılan hakem hataları bizim lehimize yapılsa net olarak biz şampiyonluk.
87/88 yıllarından beri düzenli bir futbol izleyicisiyim. Ben daha bu sezon kadar bir takımın lehine bu kadar hataya şahit olmadım. Aynı şekilde bizim aleyhimize yapılan hatalar kadarına da şahit olmadım. Net 10/11 tane penaltımız verilmedi. İlk yapılan faulde bize gösterilen kartlar, ofsayt olmayan gollerimizin iptali neler neler... Şöyle söyleyim hakemle aldığımız( nasip olmasın da zaten) bir tane puan yok...
Kameni Fenerbahçe için geliyor (NTV Spor)