Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aboubakar giderse kuşlar çok kan kaybeder

Tugay Kerimoğlu zu Eskişehirspor.

Tarihte Bugün: Mario Jardel, Galatasaray'da

Fabri
G.Gönül Marcelo Pepe Adriano
Atiba Oğuzhan
Quaresma Talisca Babel
Aboubakar

Başlarında da çakma filozof da olsa Şenol Güneş var. Biz direkt oynayacak 5 adam almazsak hiç almayalım daha iyi.

Hocam yanlışsam düzelt ama Tolga'ya bu takımda rol oyunculuğu verildi zaten geçen yıl, ön libero tarzı oynamadı mı? Sezon başı fena başlamadı, ama çok iyi de değildi ve gittikçe form tutması beklenirken sürekli geriye gitti. Ben bu sezon ne kadar Selçuk'a güvenerek yola çıkmazsam en az onun kadar Tolga'ya da güvenmiyorum. Melo'nun eksikliğini bu yıl da hissettiysek bunun sebebi Tolga o rolün hakkını veremediği içindir bana göre. Sınırsız transfer hakkı yok ama bizim en az bir bek ile orta ikiliyi mutlaka yenilememiz gerek bence. Sınır varsa kanattan feragat ederim ben olsam. Ha illa eldeki çöplerden biri ortasahada oynasın dersen Selçuk çöpünü bile Tolga'ya tercih ederim. Tolga çoğu kez beynini aldırmış gibi oynuyo futbolu.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu ben istemez miyim orta sahaya iki değil üç transfer yapılsın. Gelgelelim iki bek, kanat, iki orta saha falan baya bir sayı oluyor. Çıkan haberler üzerine yaptım o yorumu. Ayrıca aslında Selçuk- Tolga ikilisiyle biz baya puan topladık. Dediğin gibi başlangıcı çok iyiydi. Bana sorarsan bizi bozan de jong'un oynaması ve Sneijder'in sakatlıkları oldu.

Durum bu bence yoksa ben de ne Selçuk'u ne de Tolga'yı kadroda görmek isterim.

Son düzenleme:
Pepeye bk atmaya gerek yok iyi transfer olur ama yas ortalamalari 33 olacak neredeyse saglam revizyon yapmalari gerecek..

Yahu bjk iyi top oynadı şampiyon falan tamam da fazla abartmayın . Şu kadarını söyleyim: Onların lehine yapılan hakem hataları bizim lehimize yapılsa net olarak biz şampiyonluk.

87/88 yıllarından beri düzenli bir futbol izleyicisiyim. Ben daha bu sezon kadar bir takımın lehine bu kadar hataya şahit olmadım. Aynı şekilde bizim aleyhimize yapılan hatalar kadarına da şahit olmadım. Net 10/11 tane penaltımız verilmedi. İlk yapılan faulde bize gösterilen kartlar, ofsayt olmayan gollerimizin iptali neler neler... Şöyle söyleyim hakemle aldığımız( nasip olmasın da zaten) bir tane puan yok...

bjk lehine ilk yarı çok eyyam yapıldı ama bu sezona damga vuran onların lehine olanlar değil bizim aleyhimize olan hatalardı.. Resmen her hafta bir skandal oldu futbolla çok haşır neşir olmayan arkadaşlar bile ooo bu hafta da sizi yemişler demeye başladı :)

DDzoCWTXgAEFNfv.jpg

Muslera: Tudor fiziksel anlamda takımı iyi çalıştıran bir isim. Savaşçı bir takım yaratmak istiyor.

Musleraaaaaaaaaaaaaaa
Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Muslera: ''Sneijder'in kariyerinin sonuna kadar kalmasını isterim.''

Musleraaaaaaaaaaaaaaaa
Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ne aptal bui kulüp bu oly Emenike'yi alıyor.

Pepe iyi transfer olur, dün Portekiz - Meksika maçını izledim. Hâlâ kalite adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt