Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kariyerinde en çok ortasaha oynamıştır. Bakmadım istatistiklere ama sadece Juve kariyerinde öyledir muhtemelen. Çünkü bu adamı çok iyi tanıdğımı düşünüyorum. Milli takım, Udinese hep ortasaha. Juve'de de önce ortasha oynadı. SOnra Conte solda oynattı onu ve tuttu. Yoksa genel kariyerinde hep ortasaha bu adam.

Bence bizim 4'lü için sol beke Asamoah'ı almamız çok garip olur. Böyle bir adamı harcamak olur.
92 mac solda 50macta ortada oynamış

92 mac solda 50macta ortada oynamış

Nerden bakıyorsun bilmiyorum ama bu adamın Udinese'de sadece 70-80 maçı vardır ortasaha olarak. Bir o kadar da milli takım. 4' ortasahanın solunda da oynadı bir ara. O'nu da bek oynamadı oalrak düşünürsek mümkün değil bek oynadığı sürenin fazla olması. Bir kere bu adam 9-10 yılda 140 maç mı oynadı sadece? Orda büyük eksiklik var. Her sene 25 maç ortalaması ile oynasa bile 225 eder. Milli takımla 300 olur o rakam.

Riera sol acıktı bek olarak oynadı bizde takılmamak gerekir mevkiye
Adam hem iki yönlü joker olarak kullan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor defansdaki 4luyu komple degistirecegine gore Asamoah sol bek icin aliniyor muhtemelen.

Orta sahaya ben 1 oyuncu bekliyorum.

Nerden bakıyorsun bilmiyorum ama bu adamın Udinese'de sadece 70-80 maçı vardır ortasaha olarak. Bir o kadar da milli takım. 4' ortasahanın solunda da oynadı bir ara. O'nu da bek oynamadı oalrak düşünürsek mümkün değil bek oynadığı sürenin fazla olması. Bir kere bu adam 9-10 yılda 140 maç mı oynadı sadece? Orda büyük eksiklik var. Her sene 25 maç ortalaması ile oynasa bile 225 eder. Milli takımla 300 olur o rakam.
Kwadwo Asamoah - Tum performans bilgileri | Transfermarkt

Al dostum yalan borcum mu var yalan söyleyeyim sana

226dd4e387828e4b411b604029a9fc6a.jpg

West Ham United, Javier Hernandez transferi konusunda Leverkusen'le görüşmelere başladı. (Sky Sports)

Eksik bilgi işte baksana hocam adamın sadece kulüp kariyeri maçı 270. 70 de milli takım. 340 maç eder. O bölgelerle ilgili istatistikde 160 maç var yok.
3 5 2 de solu idare edebilen adam bizde de sol bekte gayet oynar ya. Önemli degil o kadar orjin mevkisi bence. Ben izlemiştim bir çok kez soldaydi her seferinde ve iyiydide yani

Yalnız takım hiç gençleşmeyecek böyle giderse. Çokça bonservis verdiğimiz adamlar 3-4 yıl sonra hiçbir yere satılamayacağı için yine açık vereceğiz yenilerini almak için. Hilk 3 transfer ve Asamoah da neyse ama en azından bundan sonraki 2-3 transferi daha düşük yaşta oyuncularla yapmak lazım.

Lemina, Tete gibi adamlar bu açıdan iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt