Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DD0VKySXYAIglWD.jpg

Sinan Güler Galatasaray ile masaya oturmadan Fenerbahçe'ye gitti.. Mesele gitmesi değil, gidiş şekli..
@ nevzat

Metin Karabaş:"Belhanda ile Gomis'in arasından su sızmıyor. İdman temposu artacak gibi gözüküyor."

Roma Gonalons'u aldığına göre bizde hemen W.Vainqueur 'a çökelim ...

Göztepe, Selçuk Şahin ve Axel Ngando ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.

:crushed:

Bu görüşe katılmıyorum renktaş geçen sene şampiyonluktan koptuysa bek eksikliğinden koptuk. Ligin en çok kafa golü yiyen takımlarından biriysek beklerin rezilce prta açtırmaları arkasına atılan topları kovalayamamalarıdır sebep. Bekler sağlam olunca stoperde rahatlıyo yoksa stoperler çizgiye savruluyo göbek boş kalıyo her maç en fazla orta veren takımız haliyle stoperin boyunu 3 5 cm uzatsakda asıl çare sağlam bekler..Bekler bence dos kadar önemli ileride bi şeklide gol atıyoz umut bulut lada şampiyon olduk bu ölü sene bile en fzla gol atan 3 takımdan biriyiz ama gol yemede de yiine rekor kırdık. Bence corcihia tete diğer tarafa da asamoah clichy gelirde rrahat maç izleriz

O da doğru ama şu andaki maaş ve transfer bütçesi ile hepsini karşılayabilir miyiz o ayrı.

Nerden buldun bunu bende aynısı var.
d7d999d24319e9b81a9d0ad5207d7fa7.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ben ınternetle gördüm renkdas şahsen kullansaydım daha büyüğünü tercih ederdim yine de sen bilirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sinan Güler karakter olarak çok düzgün bir insandır.
Hemen böyle yaftalamayı ne kadar çok seviyorsunuz.

Bu durum daha çok hocalarının gönderilmesiyle alakalı heralde.
Bizle masaya oturmadan direkt gidiyor,ben boyle karakter görmedim. Fenerlilerin yaptığı o igrenc tezahuratlari unuttu birden :)

Öncelik durumuna göre transfer gerekliliği;

1- Defansif Orta Saha: Şimdiye kadar bu pozisyonu doldurabilecek sadece Vainqueur ismi geçti.

2- Merkez Orta Saha: İmbula, Asamoah, Lemina üçlüsünden herhangi bir olabilir.

3- Sağ Bek: Corchia, Tete, Aleix Vidal...

4- Sol Bek (Şart değil): Yukarıdaki üç mevkiye transfer yapılacak olursa Linnes ve Carole ile o mevki döndürülebilir. Elimizdeki oyuncuları değerlendirip parlatmak dururken para harcamak gereksiz olur. Alınacaksa da Junior gibi gelecek vaat eden scout transferi olabilir. Clichy’ye fln o paraları vermeyi doğru bulmuyorum.

5- Sağ açık (Şart değil): Kanatları Sinan, Gary, Yasin, Belhanda idare eder kanısındayım. İlla transfer yapılacaksa scout transferi yapılabilir. Konopylanka gibi fırsat transferi denk gelirse de kaçırmamak lazım ama öncelik değil.

Biliyorum da bu adamın Juve'deki ortasahalardan fırsat bulamamasından sonra kaynaklandı o durum biraz. Marchisio-Pirlo-Vidal kimseye fırsat vermiyordu. Bunu sola aldılar ve orada da tuttu. Sonra Khedira filan derken adam tekrar geçemedi oraya. 4'lü savunmada pek oynamadı zaten Bir de bizim için böyle bir ortasahayı sırf Juve'de oynadı diye bek oynatmak fena lüks kaçar. Gerekirse Linnes bek oynasın ama Asamoah ortasahaya geçsin. Eğer sol bek olarak düşünüyorsaak bence 8-10 milyon vermye hiç gerek yok.

Nerede oynayacağına teknik direktör karar verecek. Juventus Asamoah'ı mecbur kaldığı için solda oynatmadı, isteseydi gider başka bek alırdı. Sandro gelmeden Evra'nın da yedeğiydi orda bu eleman. Sonra zaten Evra'yı yolladılar Sandro'yla bunu tuttular solda.

Orda öyle tuttu da öyle olduyla olmaz, Alaba da orta saha oyuncusu, solbekte tuttu solbek kaldı. Alaba'yı alsak orta saha mı oynatacaksın? Hoş kendisi de orta sahada oynamak istiyor.. Kimmich veya, orta saha oyuncusu, sağbek oynuyor hem takımında hem milli takımda. Nerde oynayacaksa orda oynayacak.

Son düzenleme:
Benim izlediğim juve maçlarında asamoah hep soldaydi. Bence bizimkiler sol bek olarak dusunuyor.

DD0cNXLXcAMqM6O.jpg

Sandro Ramirez zu Everton

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt