Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam nasıl 5 milyon euro olur ya
bunu 5e alan roma vainquiere 3-4 falan isterse kafalarına kürekle vuralım
Metin Karabaş:"Belhanda ile Gomis'in arasından su sızmıyor. İdman temposu artacak gibi gözüküyor."
Göztepe, Selçuk Şahin ve Axel Ngando ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.
:crushed:
transfer döneminin en mantikli transferi
Bu görüşe katılmıyorum renktaş geçen sene şampiyonluktan koptuysa bek eksikliğinden koptuk. Ligin en çok kafa golü yiyen takımlarından biriysek beklerin rezilce prta açtırmaları arkasına atılan topları kovalayamamalarıdır sebep. Bekler sağlam olunca stoperde rahatlıyo yoksa stoperler çizgiye savruluyo göbek boş kalıyo her maç en fazla orta veren takımız haliyle stoperin boyunu 3 5 cm uzatsakda asıl çare sağlam bekler..Bekler bence dos kadar önemli ileride bi şeklide gol atıyoz umut bulut lada şampiyon olduk bu ölü sene bile en fzla gol atan 3 takımdan biriyiz ama gol yemede de yiine rekor kırdık. Bence corcihia tete diğer tarafa da asamoah clichy gelirde rrahat maç izleriz
Sızdırmaz tabii ; ))
+18
![]()
Ben ınternetle gördüm renkdas şahsen kullansaydım daha büyüğünü tercih ederdim yine de sen bilirsin.Nerden buldun bunu bende aynısı var.
![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bizle masaya oturmadan direkt gidiyor,ben boyle karakter görmedim. Fenerlilerin yaptığı o igrenc tezahuratlari unuttu birdenSinan Güler karakter olarak çok düzgün bir insandır.
Hemen böyle yaftalamayı ne kadar çok seviyorsunuz.
Bu durum daha çok hocalarının gönderilmesiyle alakalı heralde.
Biliyorum da bu adamın Juve'deki ortasahalardan fırsat bulamamasından sonra kaynaklandı o durum biraz. Marchisio-Pirlo-Vidal kimseye fırsat vermiyordu. Bunu sola aldılar ve orada da tuttu. Sonra Khedira filan derken adam tekrar geçemedi oraya. 4'lü savunmada pek oynamadı zaten Bir de bizim için böyle bir ortasahayı sırf Juve'de oynadı diye bek oynatmak fena lüks kaçar. Gerekirse Linnes bek oynasın ama Asamoah ortasahaya geçsin. Eğer sol bek olarak düşünüyorsaak bence 8-10 milyon vermye hiç gerek yok.