Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer'in ikna olması için Juventus hocasını foruma davet edelim. Asomoah sol bek oynayabilir desin.

@Massimiliano Allegri

Bizle masaya oturmadan direkt gidiyor,ben boyle karakter görmedim. Fenerlilerin yaptığı o igrenc tezahuratlari unuttu birden :)

Ben gene de bu işin içinde başka dinamiklerin olduğunu düşünüyorum.
Çünkü takip ediyorsanız Sinan Güler röportajlarda ne kadar kaliteli demeçler verir.

Koyu fanatik fenerli öz abim ( o da baskete dönenlerden :DD) : "Biz onu karakteri için aldık" der

Herkes forvet transferini görmezden geliyor bakıyorum da, Koca sezonda 60 maç oynuyacağız neredeyse, Gomis ve Eren yetmez asla yetmez. En kötü 3 forvetin olması lazım.

Strinic iyi sol bek ama bize Genc oyuncular lazim adam 30 yasinda

Belhanda__Sneijder__Rodrigues
__________Gomis___________
Bu hucüm hattına fitim[/QUOTE

Geçen seneki hücüm hattından iyi değil.Nasıl tav oluyorsunuz inanılır gibi değil.
Gerçekten başımızdaki çapsızların bu klübü bu kadar kötü yönetmesini normal karşılıyorum.

iş işten geçmeden bir şekilde nasıl olur bilmiyorum ama yöneticilere tepki vermeli. Sosyal medya aracılığı ile falan bunları kesinlikle yönlendirmeliyiz.Yoksa Paraların hepsi çöpe gidecek.Yapılan iyi 2,3 transferınde anlamı olmayacak.

Hazırlık maçının özeti ve ya tamamını izleyebileceğim yer var mı?

Bek transferi yaparken de gidip Carole'ü, Linnes'i kesemeycek adamlar alınacaksa hiç alınmasın onu baştan söyleyelim.

Yeni Tarık'lara, Cavanda'lara dayanacak gücümüz yok.

Asamoah gelirse sol bek pozisyonuna da alternatif olur sol bek almamıza gerek kalmaz.
Vainqueur defansif orta saha pozisyonu için olmazsa olmaz transferlerden birisi.
Lemina kiralık opsiyonlu, Corchia ve Konop kiralık zorunlu satın alma opsiyonlu alınırsa çok çok az bonservis harcayarak transfer dönemini kapayabiliriz.
Daha göndereceğimiz bir sürü çöp oyuncu olduğu için maaş bütçesini de hiç aşmamış oluruz. Bence bu transferlerin oluru var.
Mutlaka orta saha için en az 2 transfer yapılması gerekiyor yoksa bize yine hüsran olur sezon.

Asamoah gelirse sol bek pozisyonuna da alternatif olur sol bek almamıza gerek kalmaz.
Vainqueur defansif orta saha pozisyonu için olmazsa olmaz transferlerden birisi.
Lemina kiralık opsiyonlu, Corchia ve Konop kiralık zorunlu satın alma opsiyonlu alınırsa çok çok az bonservis harcayarak transfer dönemini kapayabiliriz.
Daha göndereceğimiz bir sürü çöp oyuncu olduğu için maaş bütçesini de hiç aşmamış oluruz. Bence bu transferlerin oluru var.
Mutlaka orta saha için en az 2 transfer yapılması gerekiyor yoksa bize yine hüsran olur sezon.

Zaten bizden daha iyi görüyor Tudor. İstediği transferlerden hastalığı tespit ettiği belli. Beli meşe ağacı gibi olmuş selçuğu bizden daha yakından görüyor. O da biliyordur selçukla sezonun bitmeyeceğini

Geçen seneki hücüm hattından iyi değil.Nasıl tav oluyorsunuz inanılır gibi değil.
Gerçekten başımızdaki çapsızların bu klübü bu kadar kötü yönetmesini normal karşılıyorum.

iş işten geçmeden bir şekilde nasıl olur bilmiyorum ama yöneticilere tepki vermeli. Sosyal medya aracılığı ile falan bunları kesinlikle yönlendirmeliyiz.Yoksa Paraların hepsi çöpe gidecek.Yapılan iyi 2,3 transferınde anlamı olmayacak.[/QUOTE]

Bu transfer döneminde yapılanları çoğunu mantıklı buluyorum açıkçası,Bu hücum hattına arka tarafı halledersek gayette fitim.Sonuçta bu takımın geçen sene en büyük sorunu defanstı onu çözümlersek gayet iş yapacak bir ön taraf var bu lig standartlarında.Tudorun istediği isimlerin hepsi kaliteli ve iyi (Corchia,Maicon,Acerbi,Tete,Clichy,Asamoah,Lemina,İmbula,Vainquer,Konoplyanka,Gomis,Belhanda)bunları açıkçası Riekerink,Hamza varken hayal bile edemedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt