- 12 Ocak 2013
- 50.704
- 60.003
- 4.323
Ömer'in ikna olması için Juventus hocasını foruma davet edelim. Asomoah sol bek oynayabilir desin.
@Massimiliano Allegri
@Massimiliano Allegri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde kullanıyorsunuz bunları renktaslarimBen ınternetle gördüm renkdas şahsen kullansaydım daha büyüğünü tercih ederdim yine de sen bilirsin.
Vasfi VuralNerde kullanıyorsunuz bunları renktaslarim
SM-N750 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizle masaya oturmadan direkt gidiyor,ben boyle karakter görmedim. Fenerlilerin yaptığı o igrenc tezahuratlari unuttu birden![]()
Sinan'i da o rotasyonda kullanır. Onceliklerimiz cok ciddi mevkilerHerkes forvet transferini görmezden geliyor bakıyorum da, Koca sezonda 60 maç oynuyacağız neredeyse, Gomis ve Eren yetmez asla yetmez. En kötü 3 forvetin olması lazım.
Herkes forvet transferini görmezden geliyor bakıyorum da, Koca sezonda 60 maç oynuyacağız neredeyse, Gomis ve Eren yetmez asla yetmez. En kötü 3 forvetin olması lazım.
Herkes forvet transferini görmezden geliyor bakıyorum da, Koca sezonda 60 maç oynuyacağız neredeyse, Gomis ve Eren yetmez asla yetmez. En kötü 3 forvetin olması lazım.
Belhanda__Sneijder__Rodrigues
__________Gomis___________
Bu hucüm hattına fitim[/QUOTE
Geçen seneki hücüm hattından iyi değil.Nasıl tav oluyorsunuz inanılır gibi değil.
Gerçekten başımızdaki çapsızların bu klübü bu kadar kötü yönetmesini normal karşılıyorum.
iş işten geçmeden bir şekilde nasıl olur bilmiyorum ama yöneticilere tepki vermeli. Sosyal medya aracılığı ile falan bunları kesinlikle yönlendirmeliyiz.Yoksa Paraların hepsi çöpe gidecek.Yapılan iyi 2,3 transferınde anlamı olmayacak.
Asamoah gelirse sol bek pozisyonuna da alternatif olur sol bek almamıza gerek kalmaz.
Vainqueur defansif orta saha pozisyonu için olmazsa olmaz transferlerden birisi.
Lemina kiralık opsiyonlu, Corchia ve Konop kiralık zorunlu satın alma opsiyonlu alınırsa çok çok az bonservis harcayarak transfer dönemini kapayabiliriz.
Daha göndereceğimiz bir sürü çöp oyuncu olduğu için maaş bütçesini de hiç aşmamış oluruz. Bence bu transferlerin oluru var.
Mutlaka orta saha için en az 2 transfer yapılması gerekiyor yoksa bize yine hüsran olur sezon.