Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSFER - Galatasaray, Almanya'nın Wuppertaler takımından 1998 doğumlu santrafor Tarık Baydemir'i transfer etti. Geçtiğimiz yıl U19 Milli Takım forması da giyen oyuncu bugün sezonu açan Galatasaray U21 Takımı ile antrenmanlara başladı.

Gökay Akpinar

1147f9f15ed579ba6f4c3e94d0def65f.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Mümkünse şu kulübe gelen yerli sporcuları kaptan yapmasınlar. Muslera gibi adamları kaptan yapsınlar. Kader kıymet bilmiyor yavşaklar.

Bu arada herkes Corchia diyip duruyor, 2 tane 90dklik macini izledim, oyle forum'da ovuldugu kadar birsey gormedim ben kendisinde.

Belki fransiz futbolunu veya lille takimini yakindan takip eden biri daha iyi bir analiz verebilir. Benim izledigim Corchia oyle fazla abartildigi kadar iyi degil, belki linnes'in 1-2 kat ustu.

Forumda her oyuncu iyi veya kötü inanılmaz abartılıyor. Belkide çoğu hiçç seyretmemiştir adamı.
Ben bile yorumlara bakarak hiç seyretmediğim halde kadro yaparken sağ beke koydum:D düşün yanii...

Gerçekten üst düzey olsa bize yar etmezler diye düşünüyorum. Ama burada öyle yorumlar yapılıyorki sanki adam dani alves.bonservisi falan 10 milyon ve üzeri ....Yok öyle birşey..

Hepsini geçtim bizde oynaması için özellikle şu dönemde üst düzey oyuncu olmasınada gerek yok. Ortalama bir oyuncu olsa o bile yetecek.İşte bunu bilecek adamda transferden sorumlu kişiler ve teknik adam.Bunlarada güven olmadığı için sıkıntı çekiliyor.

Bizim başımızdaki çapsız yöneticilerden hiçbir halt olmaz.

Su transfer sezonu ilerledikce benimde onumuzdeki sezon ile ilgili umudum gun gectikce eriyor... Bu tursudan ne koy olur ne kasaba

asamoah indi mi gencler

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Mümkünse şu kulübe gelen yerli sporcuları kaptan yapmasınlar. Muslera gibi adamları kaptan yapsınlar. Kader kıymet bilmiyor yavşaklar.
Ne güzel de yazmışsın kardesim. Klavyede yazı yazan parmaklarına kurban o futbolcular

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen seneki hücüm hattından iyi değil.Nasıl tav oluyorsunuz inanılır gibi değil.
Gerçekten başımızdaki çapsızların bu klübü bu kadar kötü yönetmesini normal karşılıyorum.

iş işten geçmeden bir şekilde nasıl olur bilmiyorum ama yöneticilere tepki vermeli. Sosyal medya aracılığı ile falan bunları kesinlikle yönlendirmeliyiz.Yoksa Paraların hepsi çöpe gidecek.Yapılan iyi 2,3 transferınde anlamı olmayacak.

Bu transfer döneminde yapılanları çoğunu mantıklı buluyorum açıkçası,Bu hücum hattına arka tarafı halledersek gayette fitim.Sonuçta bu takımın geçen sene en büyük sorunu defanstı onu çözümlersek gayet iş yapacak bir ön taraf var bu lig standartlarında.Tudorun istediği isimlerin hepsi kaliteli ve iyi (Corchia,Maicon,Acerbi,Tete,Clichy,Asamoah,Lemina,İmbula,Vainquer,Konoplyanka,Gomis,Belhanda)bunları açıkçası Riekerink,Hamza varken hayal bile edemedik[/QUOTE]

Tudorla fakan alakası yok. Yönetimin son kurşunu ve ona göre hareket ediyorlar. Başımızda teknik adam olarak kim olsaydı gene bu harcamalar yapılacaktı. Bu tarz oyuncularla görüşülecekti. Bu tamamen parayla alakalı ve finansal fair play konusunda rahatlamamızdan dolayıdır. tudoru anlamsız şekilde göklere çıkarmayın.

TRANSFER - Galatasaray, Almanya'nın Wuppertaler takımından 1998 doğumlu santrafor Tarık Baydemir'i transfer etti. Geçtiğimiz yıl U19 Milli Takım forması da giyen oyuncu bugün sezonu açan Galatasaray U21 Takımı ile antrenmanlara başladı.

Gökay Akpinar

DD0mcrEXcAMlpiw.jpg

yeni endogan h.o

Ne güzel de yazmışsın kardesim. Klavyede yazı yazan parmaklarına kurban o futbolcular

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EyvAllah kardeşim daha ağırını etmek lazım ama edep adaba sığmaz. Sinan efendi kaçmış gitmiş. Normalde takılmam ben böyle şeylere ama bir yere mal olmuşsan kıymetini bileceksin. Ayıptır... Muslera,Sneijder,Melo,Elmander gibi adamlar öldürsen şu takımı satmazlar.

Bertha Yenge gel.
Shopping olarak İstanbul > Torino

bertha3.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt