- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
Crystal Palace Galatasaray'in da talip oldugu Kenny Tete ve Joel Veltman'i Ajax'tan transfer etmek istiyor (Guardian)
#Galatasaray
#Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijder i bende severim de sıktı artık hakiketen bir yol alsın.bu senede geçen seneden farklı olmaz gibi oynarsada mecburiyetten kalmış gibi olacakHerşeyi bir kenera bırakalım da bir gerçek var. Sneijder'in hala kampta olmaması bir hata. Gelecekti idmanını yapacaktı bizde takdir edecektik.
benim için 10 numara önemli bi mevkidir belhanda ise o formayı haketmeyen sıradan bi futbolcudur. anlamadımki ne diye konuyu zemininden kaydırıyorsun ve gereksiz laf israfı yaptırıyorsun10 numaraniz diyorsun
Ne anlam cikarmami bekliyordun
birşeyleri ertelemek iyi degil de mi
ne diyon la sergen kafanmi hos ?
Sneijder sadece bu sene biraz düşüktü ki bu takımda takımla da alakalıydı biraz. 1 senesi daha kalmış ve öyle ya da böyle asist kralı olmuş adam var elinde ve diğer bölgelerin dökülüyor sen ilk iş olarak gidip bu adamın bölgesine mi adam alırsın?
konusmam gereken bi mevzu var da biri ile.erteliyom hep
Kendine dikkat etse çok büyük bir fark yaratır ama oda modaya uyuyor artık, artı yönetimde kurtulmaya çalışıyor zaten.Gitse teşekkür ederiz kalırsa destekleriz.sneijder i bende severim de sıktı artık hakiketen bir yol alsın.bu senede geçen seneden farklı olmaz gibi oynarsada mecburiyetten kalmış gibi olacak
biz ne anlatmaya çalışıyoruz adam keyfinden kampa geç katılmadı adama seni istemiyoruz sana açık izin gelecek sezonun planlamsında yoksun demişler. hala anlamamakta direniyorsunuz
duruma bagli![]()
durum şu ki enınde sonunda konusulcak.1 gun sonra belki 2 gun sonra.ben sabredemiyorum artık
büyük ihtimal halaya kalkardım ve selçuk daha uzun tatil yap ve gelme kendine takım bul derdimtamam aynısını leşcuk ta yapsa yani zorla kampa alınmasa filan ve bu olylar olsa ne yazardın kardeş ?
twittera corchia galatasaray yaz renktaş birçok sayfa atmis get french'in son dk haberi diyekagan nerden aldin haberi ?
twittera corchia galatasaray yaz renktaş birçok sayfa atmis get french'in son dk haberi diye