Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim için 10 numara önemli bi mevkidir belhanda ise o formayı haketmeyen sıradan bi futbolcudur. anlamadımki ne diye konuyu zemininden kaydırıyorsun ve gereksiz laf israfı yaptırıyorsun

Belhanda'nin 10 numarayi haketmedigini bende biliyorum ama gidip baska bir Galarasarayliya '10 numaraniz' demiyorum

Bu tarz cocukca hareketler yapacaksan birak tutma takim daha iyi

Adama seni dusunmuyoruz kampa katilma dediklerini tamamen tahmin ustune soyluyorsunuz bi kaynak verin gorelim..oyle de olabilir ama kaynaksiz sallamak kolay..kendi transfer istedigini dusunuyorum acikcasi ama kimse 5.5m vermeyecek kendisine takimda kalacak.yaptigi tatil kar klacak..takimda sneijder sevilmeyecek vs vs..oyuncular kamptayken acunla resim cekinmesini hazmediyorsaniz savunmaya devam edin beyler.

Sneijder kafasına göre gelmeyecek hali yok belli ki adama izin verilmiş, belki transfer görüşmesi yap diye izin vermişlerdir ama bu saatten sonra o takımı kontrol etmek de zor. Şimdi Muslera öyle konuşuyor da adam ta anasının şeyinden kampa erken geldi diğer futbolcularda keza aynı. Ben amatörde oynarken bile ilk 11'de oynayan biri hafta arası idmanlara gelmeyip maça gelirse sinir oluyorduk. Adam kampa geç geldi şimdi birçok oyuncu dolmuştur bile zaten, böyle takım sinerjisi kuramazsın. İzin verirken bunu da düşüneceksin ya da mantıklı bi açıklama yapacaksın ki adam da zan altında kalmasın. Yönetimde bunu düşünecek adam bile yok ne kadar aciz herif varsa bizim yönetimde toplanmış. Takım ruhu lafı gereksiz kullanan adamlar yüzünden çok kaşar olmuş bir laf ama önemli kesinlikle. Yani ben sosyal hayatta nefret ettiğim bi adamın yerine sahada ekstra koşmam mesela, iyi arkadaşımsa onun da açığını kapatmak için bazen ekstra çabalarsın.

dd2e168de079be297924b7ed93dff5d5.jpg

086c684e86b9701ced910c5cd2a55c6f.jpg

MELOOOOO

Corchia Gomis'i takibe almış

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bielsa 3-5-2 ya da 3-4-3 oynar o yüzden Malcuit'i aldırdı Corchia yolcu Sevilla'ya kaptırmayıp almalıyız

Bu arada unutmadan Sabri gitti gerçekten.Güzel bir yıl geçirecez gibi.

Cümleten iyi geceler.

Cok para istiyor epl de cok takipcisi var diyen gazetecileri de gormus olduk boylece..bizim her oyuncuya standart verdigimiz maasi basaksehir vermis..ulan cenk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt