- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Sergen neden kendine bir l'equipe gazetesi alıp sakinleş miyorsunmesajı attım ama okumadı lan,tir tir titriyom anasını satıyım
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen neden kendine bir l'equipe gazetesi alıp sakinleş miyorsunmesajı attım ama okumadı lan,tir tir titriyom anasını satıyım
okumuyo da yazmıyo da![]()
Muslera bir kac malo disinda hepimizin ortak sevdasi
Bu takimda acik ara en sevilen adam
Ondaki kredi kimsede yok
Istese 1 gunde futbolcu td fln kovdurtur bize
Ama adam 1 kere bile takimi karistirmisligi yok
Gsye saygisizligi yok
Kampa gec kalmisligi yok
Hicbir sekilde negatif olarak nazar degmesin bir hareketi YOK YOK YOK YOK
Birde elin garsonuna bakiyorum
Komik
Cenk Ergun için yazdığım mesajdan dolayı uyarı almışım, gelen mesaj asagıda :
''Forum kuralları çerçevesinde Galatasaray kulübü yöneticilerine, sporcularına, ve forum üyelerimize yönelik uygunsuz uslüp içeren (hakaret, alaycı, ayrıştırıcı) ifadelerin kullanılması ve küfür kısaltmaları kesinlikle yasaktır. Bu tarz ifadeleri kullanmaya devam ettiğiniz takdirde MYC cezası alabileceğiniz hatırlatır iyi forumlar dileriz.
Sayın modlar ve adminler özeleştirinizi yapın lutfen.. Bu forumda basta baskana, td ve futbolculara agıza alınmayacak, yuz yuze soylense cinayet sebebi olacak kufurler soyleniyor.. Siz susuyorsunuz. Benim mesajlarım ortada. Bugune kadar hiç kimseye (forum uyeleri dahil) saygısızlık etmedim. Benim mesajımı tekrar okuyun lutfen. Hatam varsa sureli değil, suresiz ihrac edin. Eyvallah..
kaptan maicon olsun bence tıpkı ujfa gibi liderlik özelliği yüksek bir oyuncu
Hala tatilde mi Cenk Ergün, artık kanat, orta saha ve bek alıp gelmeli.
Tudor'un Belhanda ve Gomis'i acilen istemesi ve joker olarak tutması onların önde top tutan ve servis eden oyuncu tipleri olmasından aynı zamanda. Sneijder ile Belhanda arasındaki fark Sneijder'e pas atıldığında hızlı şekilde tek pasla karşılık vermesi, seri pas oyununa uygun bir isim olması, Belhanda ise ona top geldiğinde topu saklayan, topla dönüşler yapabilen, önde güreşip arkadaki arkadaşlarına alan açabilen bir isim olması. Eğer tempolu, dinamik bir takım kuracaksanız Sneijder ve Selçuk gibi pas oyununa dayalı, riski az seven oyuncularla bu oyunu oynayamazsınız. Asamoahlarla, Leminalarla, Badou Ndiayelerle, Pasaliclerle oynarsınız. Orta saha oyuncusunun topu ileri attığında tek pas şekilde geri dönüş yapan bir oyuncu yerine (Sneijder), topu saklayıp servis edebilen oyuncu tiplemesi (Belhanda) uygundu sistemine. Ve o yüzden bu kadar ısrarla alınmasını istediğini düşünüyorum ben.
Cenk Ergun için yazdığım mesajdan dolayı uyarı almışım, gelen mesaj asagıda :
''Forum kuralları çerçevesinde Galatasaray kulübü yöneticilerine, sporcularına, ve forum üyelerimize yönelik uygunsuz uslüp içeren (hakaret, alaycı, ayrıştırıcı) ifadelerin kullanılması ve küfür kısaltmaları kesinlikle yasaktır. Bu tarz ifadeleri kullanmaya devam ettiğiniz takdirde MYC cezası alabileceğiniz hatırlatır iyi forumlar dileriz.
Sayın modlar ve adminler özeleştirinizi yapın lutfen.. Bu forumda basta baskana, td ve futbolculara agıza alınmayacak, yuz yuze soylense cinayet sebebi olacak kufurler soyleniyor.. Siz susuyorsunuz. Benim mesajlarım ortada. Bugune kadar hiç kimseye (forum uyeleri dahil) saygısızlık etmedim. Benim mesajımı tekrar okuyun lutfen. Hatam varsa sureli değil, suresiz ihrac edin. Eyvallah..