Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sag ve solbek transferini emre utkucana biraksalar daha iyi olurdu aslinda

Ortaya lemina ve ndiaye basacan parayi

Birde ben arfa

Rahat rahat sampiyon olursun

Lemina ve ndiaye birbirlerini tamamlayacak oyuncular

Scout transferi yok bu sene herhal

Emre yine ii topcular bulmustur aslinda

2 milyona dembeleyi kaciran muthis futbol aklina selam olsun

Ne kadar bütçe kaldı 20 M kaldıysa bunu 3 oyuncuya daha basıcan başka çare yok. 4-5 topçu çıkmaz bu bütçeden.

10 = Lemina
6 = Asamoah
4 = Corchia

Çok doğru bir noktaya değinmişsiniz, belhanda topla dripling yapıp adam eksilten hatta ceza sahasını karıştıran biri ama sneijder daha çok al ver oynayınca o ısıran takımı göremiyorduk. Bu sene aşırı hareketli bir takım görecez gibi gözüküyor. Oyuncu seçimleri de o yönde yapılıyor yani geçen sene beşiktaş hareketli diyorlardı ama bu sene bizim takımı gören yorumcuların dili filan tutulabilir çünkü 3-4 doğru hamle ile bariz şampiyonluğun en güçlü adayı olarak lige başlarız.

Lemina, Imbula, Asamoah olmayınca Badou'yu isteyecektir. İstediği kadro ve sistemi oturtsun açık ara, birçok derbiyi kazanarak şampiyon olabiliriz. Nokta atışı isimler çıkıyor gündeme. Senelerdir beklenilen o gümbür gümbür hava bu sene yakalanabilir. Şahsen memnunum yapılan transferler ve kurulmak istenen sistemden. Kendinden emin ve güven veriyor Tudor. Devamı gelir umarım istediği transferlerin.

leminaya 10 milyonu basalım,ölene kadar bizim olsun

lemina imkansız 10 milyona 20 istiyorlar imbula olur o fiyata ama

Beklere ucuz scout transferi

Leminaya ve badouya bas parayi

Ben arfayi psg ucuza elden cikarmak istiyor ztn

3 tane muthis topcu
2 tanede genc scout transferi

Bosa laf anlatiyoruz

Giderler beklere parayi basarlar selcukla tolgayi izleriz yine

glichy transferinden sonra cenk.

giphy.gif

Başakşehir ile görüşmek için gelmiş diye duydum, ciddi anlamda vasıfsızlıktır bu. Galatasaray ilgilenip Başakşehir'e gitmesi çok büyük rezilliktir kanımca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt