Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spor eğer düzenli ve bilinçli yapılırsa vücut iflas eder diye birşey yok arkadaşlar.
eğer iflas ediyorsa zaten yanlış bir program uygulanmıştır.
beslenme en az antrenman programları kadar önemli.

Feghouli 4,5 a zor aliriz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Valencia da iken fener bayağı uğraşmıştı umarım doğrudur
Buda arizagillerden

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, West Ham ile anlaştı. Feghouli ile anlaşıp oyuncunun imza atması isteniyor. (beIN Sports)

Feghouli iyi transfer olur ancak, ön libero ve bekler alınmadan böyle transferler beni mutlu etmiyor. Takımın daha ciddi sorunları var.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

feghouli iyi transfer olur şahsen inanmıyorum ama .. Konoplyankadan sonra yavan geldi açıkcası ona alıştırmışız kendimizi

Feghouli muazzam topçudur fiziki sorunu yoksa ligin altından girer üstünden çıkar,ayrıca istediğimiz asist yapan topçu

belhandaya bonusta 2 milyon veren,feghouliye 7-8 milyonu rahat basar.parayı sorun etmeyin ve bi kez olsun transferin olumlu sonuçlanmasını dileyin.dün transfer diye aglıyoduk.

Sneijder giderse Kono ya da Feghouli alınacak sanırım keşke ikisi de gelse

Feghouli lens etkisi yapar süper olur solda zaten adam var.. ama bu bekler nolcak arkadaş.. Bekler orta sahadan önemli iki bek alınsın ondan sonra kafasına göre takılsın cenk ister kono der ister başka bişi

Transfermarktaki değer kimseyi aldatmasın, Feghouli için bu yaşına kadar kimse bonservis ödememiş, West Ham için çok fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum transfermaktaki değerin 3te1'ine satmak.

Ben Feghouli'den ziyade takım oyununa yatkın bir kanat oyuncusu isterim. Örnek vermek gerekirse; 3-4 sene önceki Sebastian Larsson.

Şu an o ayarda uygun fiyata alınacak bir oyuncu var mı bilemedim. Araştırmak lazım.

bu feghouli için bir ara roma muhabbeti dönüyordu salahın yerine... malum salah da bitik bir kariyerle gidip tekrar doğdu romada

Kono'yu kiralayıp Feghouli'yi bonservisi ile alsak ne takım olurdu be

çağların dedigi gibi bu sene 11 maçta ilk 11de şans bulmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt