Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeterli beslenme ve dinlenme yapıldıktan sonra birşey olmaz. avrupa'da topcular sezonda 50 ve üstü maca cıkıyor, takır takır toplarını oynuyorlar.

spor işinden ekmek yiyorsanki milyon dolarlık bir ekmek bu, emekli olana kadar tüm hayatını spora adamın gerekir. dinlenme vakitlerinde cluplarda patlarsan tabi vücut cöker.

haci dalga amacli yazmistim ben onu
öyle sey mi olur
herkes tutturmus takim ligin ikinci yarisinda dökülür diye

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Feghouli > Konoplyanka her türlü.

Ancak iki orta saha ve bir bek alınmadıça her çaba beyhude olacaktır.

Transfermarktaki değer kimseyi aldatmasın, Feghouli için bu yaşına kadar kimse bonservis ödememiş, West Ham için çok fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum transfermaktaki değerin 3te1'ine satmak.

Ben Feghouli'den ziyade takım oyununa yatkın bir kanat oyuncusu isterim. Örnek vermek gerekirse; 3-4 sene önceki Sebastian Larsson.

Şu an o ayarda uygun fiyata alınacak bir oyuncu var mı bilemedim. Araştırmak lazım.
Oyle bir topcu zaten fego da, ileri geri oynar Hamit gibi diyebiliriz oyle tam winger degil

Cenk Ergün, ön liberoya Asamoah, sol açığa Konoplyanka'nın transferlerini bitirebilmek için Avrupa seferine çıkmaya hazırlanıyor. (Fanatik)

belhandaya bonusta 2 milyon veren,feghouliye 7-8 milyonu rahat basar.parayı sorun etmeyin ve bi kez olsun transferin olumlu sonuçlanmasını dileyin.dün transfer diye aglıyoduk.

kardeşim biz gelmesin mi diyoruz ? Ama yapılan haberin inandırıcılığı düşük sorun bu..deselerdi 8 milyona anlaşılmış o zaman biraz daha inandırcı olurdu belhandaya 10 milyon bayan yönetim feghouliyi epl'den 4.5a alırsa elini öpmek lazım .. bizim dursun da o çap yok maalesef

Valencia mi Feghoulimi?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Arap da olabilir. Hatta Arap kökenliler oran olarak Berberilerden fazlalar. Mısır filan berberi değil mesela.

Ancak orada takılması gereken nokta o bölgede yarım ada nerde ;-)

İslam fethi sonrası Arap kültürüyle haşır neşir oluyorlar. Mısır'ın kendine ait bir kültürü var keza Faz Tunus Cezayir Berberi dediklerimiz konar göçer yaşarlar.

Feghouli > Konoplyanka her türlü.

Ancak iki orta saha ve bir bek alınmadıça her çaba beyhude olacaktır.
biliyorum sabırsızız dursuna güvenmiyoruz ama onlar alınacak bence tudor farkında eksiklerin özellikle bek ve orta saha konusunda açıklarımızı gördüğünü düşünüyorum

belhanda'yi 10 milyon euroya aldigmizi goren west ham'in feghouli'yi 4.5 a birakma sansi yok.
7-8'e bile bitse super deal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt