Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuzey afrikalılara taktıysak sağ beke mısırlıyı alalım hull citydeki

Çeptalk

Feghouli > kono bu arada. Feghouli tam sert bi oyuncu ispanya'da da kendini yeterince ispatladi o ligde basarili olan bi kanat, ingiltere'de oynayan bi topcu dagitir burayi. Burdaki gökhan töre ordaki en kötü transfer seçildi farki siz düşünün

Katılıyorum zaten aralarındaki kalite farkından da önemlisi bizim sağ kanatın bomboş olması feghouliyi çok çok önde kılıyo

DD3qSHcXUAQ3EOX.jpg

Gomis
Garry-Belhanda-Feghouli
Lemina-Tolga
Strinic-Maicon-Serdar-Corchia
Muslera

Aksam Clichy'den sonra millet isyan ediyordu.Feghouli haberinden sonra yine kadrolar kurulmaya baslamis. :asd:

Şimdi hem Feghouli hem de Konop'lu bir fantazi kadrosu kurardım ama buldun da kıllısını mı istiyorsun demesinler diye kurmuyorum.

Clichy'nin İstanbul'a geldiğinden haberleri vardır inşallah bizim camianın. Madem Fransız ekolüne sardık bu sezon artık sapmayalım buradan.

Clichy hala can sıkıyo tabi ama dursun başganım bi fırsat bulup pointe atarsa onu şaşırmam:)

Milan'dan Vangioni,City'den Kolarov,serbest kalan Tremoulinas gibi isimler de var sol beke alınabilecek

Aksam Clichy'den sonra millet isyan ediyordu.Feghouli haberinden sonra yine kadrolar kurulmaya baslamis. :asd:

Tam da bu yüzden seviyorum bizi. O kadar saf duygular besliyoruz ki Galatasaray'a karşı, çocuk gibi seviniyoruz, umutlanıyoruz her seferinde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli haric sag bek+sol bek+2 orta saha+1stoper+ 1 scout transferi forvet sart

yanliz westham a su kadar teklif edildi gorusuldu falan demiyor. anlasma saglandi diyor . eger bu olusumu hic kimsenin etkisi ve tesiri altinda kalmadan :-) tudor yaptiriyorsa bir sure basarisizda olsa her turlu arkasinda durmak lazim :-) adam gercekten bu isi biliyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt