Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.351
- 14.998
- 1.828
Artık fransız çetesini kurmanın vakti geldi
TapaTalK
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 kulüp arasında ki farkı yazmaya lüzum yok herif zaten farkında mağrada yaşamıyosa.beyler ingilizcesi yada fransizcasi olanlar clichy'e yazsin sosyal medyadan aciklasin 2 kulup arasindaki farklari falan. bakarsiniz okur birini. ben uzunca yazdim.
30 milyon taraftar diye hava atiyoruz bir ise yarasin
Mertte fransızca yok heralde Carole basın toplantısı yaptığında da başkası vardı Gomiste falanda
Şimdi hem Feghouli hem de Konop'lu bir fantazi kadrosu kurardım ama buldun da kıllısını mı istiyorsun demesinler diye kurmuyorum.
Clichy'nin İstanbul'a geldiğinden haberleri vardır inşallah bizim camianın. Madem Fransız ekolüne sardık bu sezon artık sapmayalım buradan.
Ve feghouli ile her türlü sistemi oynarsin kontra,pas vs.Katılıyorum zaten aralarındaki kalite farkından da önemlisi bizim sağ kanatın bomboş olması feghouliyi çok çok önde kılıyo
orasi oyle de bana basaksehir cok istekli davrandigi icin onlari seciyor gibi geldi. taraftarin ne kadar istekli oldugunu gostermek acisindan diyorum.2 kulüp arasında ki farkı yazmaya lüzum yok herif zaten farkında mağrada yaşamıyosa.
Para + istek önemlidir bu işte
TapaTalK
Adamla ilgilensek alırız zaten. Ilgilenmedikten sonra yazsan ne olacak.beyler ingilizcesi yada fransizcasi olanlar clichy'e yazsin sosyal medyadan aciklasin 2 kulup arasindaki farklari falan. bakarsiniz okur birini. ben uzunca yazdim.
30 milyon taraftar diye hava atiyoruz bir ise yarasin
gol atsinlar da isterlerse hacca gitsinler beraberFeghouli de gol atıp secde yapıyor Belhanda ile dosta doğru programı yapacaklar maçlarda
Come to Galatasaray tayfası sabah akşam yazıyo zaten bekleyelimorasi oyle de bana basaksehir cok istekli davrandigi icin onlari seciyor gibi geldi. taraftarin ne kadar istekli oldugunu gostermek acisindan diyorum.
en eksik mevkimiz cidden yillardir