Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki tane hücumcu bek alırsak ve ortaya Asamoah+Vainqueur çok etkili olur. Belhanda solda Feghouli sağda. Vainqueur 3lü orta sahada iş yapar diye düşünüyorum

Feghouli'yi gerçekten 4.5a bitirdilerse Belhanda bonservisinde nasıl gömdüysek bu konuda o kadar övmemiz gerekir, formda bir Feghouli 15ten aşağı etmez

beyler ingilizcesi yada fransizcasi olanlar clichy'e yazsin sosyal medyadan aciklasin 2 kulup arasindaki farklari falan. bakarsiniz okur birini. ben uzunca yazdim.

30 milyon taraftar diye hava atiyoruz bir ise yarasin

Uzun süredir hissettiğim ve buraya da yazdığım gibi 2 ortasahadan birisi yerli olacak gibi geliyor bana. Muhtemelen Musa'yı takasla filan alacaklar. Yoksa elimizdeki çöpleri de çıkaramayız bu gidişle.

beyler ingilizcesi yada fransizcasi olanlar clichy'e yazsin sosyal medyadan aciklasin 2 kulup arasindaki farklari falan. bakarsiniz okur birini. ben uzunca yazdim.

2 kulüp arasında ki farkı yazmaya lüzum yok herif zaten farkında mağrada yaşamıyosa.
Para + istek önemlidir bu işte

TapaTalK

Feghouli de gol atıp secde yapıyor Belhanda ile dosta doğru programı yapacaklar maçlarda

Şimdi hem Feghouli hem de Konop'lu bir fantazi kadrosu kurardım ama buldun da kıllısını mı istiyorsun demesinler diye kurmuyorum.

Clichy'nin İstanbul'a geldiğinden haberleri vardır inşallah bizim camianın. Madem Fransız ekolüne sardık bu sezon artık sapmayalım buradan.

Konop'u satin alma opsiyonlu kiralamayla mantik cercevesine girebilecek bir kadro olur.

Feghouli, lemina, pulusiç, asamoah, corchia yeterli olur Dursun Baskannnn.

Feghouli sağ kanat için ilaç olur
Takım kaç senedir sola çekiyo malum

2 kulüp arasında ki farkı yazmaya lüzum yok herif zaten farkında mağrada yaşamıyosa.
Para + istek önemlidir bu işte

TapaTalK
orasi oyle de bana basaksehir cok istekli davrandigi icin onlari seciyor gibi geldi. taraftarin ne kadar istekli oldugunu gostermek acisindan diyorum.
en eksik mevkimiz cidden yillardir

Adamla ilgilensek alırız zaten. Ilgilenmedikten sonra yazsan ne olacak.

Zamanında fenerden kaçırdığımız Hasan Vezir gibi Clichy'i de kaçıralım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek
Sağ kanat
Sol bek filan diyoruz da

Bu takım ORTA SAHA OLMADAN İŞ YAPMAZ

TapaTalK

Vainqueur-Asamoah ikilisi de alınırsa
Baya sert takım oluruz

feguli belhanda bence çok daha dengeli bir ileri hat olur kono'dan ziyade.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt