Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kono bitmis galiba

Erman Kunter, “Sinan Güler Galatasaray’a büyük hizmetleri geçmiş çok değerli bir oyuncu. Ancak imkanlarımız onu tutmak için yeterli gözükmüyor. Ayrılacak olursa çok üzüleceğiz ama hedeflerimiz değişmeyecek. Çok ama çok iddialıyız” ifadelerini kullandı.
(basketfaul)

ya lanet olsun sinan güleri fenere kaptırıyorsak kulübun kaptanı fb ye gidiyorsa o şubeyi kapatacaksın ABİ BUNUN AFFI OLAMAZ YADA TARAFTAR YAŞATMICAK O SİNANI !

Bizimkiler karşılamıyorsa ne yapsın? Profesyonel olarak bakın artık şu olaya. Fener'in kadro nere bizimki nere. Başarı istiyor belki adam. Para istiyor. Kimsenin Sinan'a laf etmeye hakkı yok.

Aga Sneijder hakkında düşüncen nedir?

Bi kac defa belirttim burda. Sneijder beni hayalkirikligina ugratti.

Benim dünya yildizindan anladigim ve bekledigim seyler farkli. Sneijder Galatasaray´a yanlis yapiyor.

Yildiz olabilirsin, digerlerinden kaliteli olabilirsin, herkesten fazla gol atabilirsin, asist yapabilirsin. Ama bu seni bazi konularda ayricalikli yapmamali.

Bu tip olaylarda soguyorum futbolculardan cünkü biz Galatasaray´iz. Herhangi bir kulüp degiliz. Ciddi sekilde yönetilmeliyiz.

Bu tip olaylar takim ciddiyetine büyük zarar veriyor, bunu kimse görmüyor. Sneijder büyük futbolcu ama biz ondan büyügüz.

Hakan,Sneijder ve De Jong'u gönderip Kono,Lemina ve Vainqueur'u alacaklar 2. posta olarak sanırım

KONOOOOOOO

2440b7f66c2553f42205a9bcdfe7e19c.jpg

Nevzat Dindar‏@nevzatdindar

Namlunun ucuna gelince isim paylaşacağım.. tabii önce gazete
1f600.png
iyi geceler.. mutlu olmak ve gülümsemek için birçok sebep var..

isim ver ulan ne diyon

Bi kac defa belirttim burda. Sneijder beni hayalkirikligina ugratti.

Benim dünya yildizindan anladigim ve bekledigim seyler farkli. Sneijder Galatasaray´a yanlis yapiyor.

Yildiz olabilirsin, digerlerinden kaliteli olabilirsin, herkesten fazla gol atabilirsin, asist yapabilirsin. Ama bu seni bazi konularda ayricalikli yapmamali.

Bu tip olaylarda soguyorum futbolculardan cünkü biz Galatasaray´iz. Herhangi bir kulüp degiliz. Ciddi sekilde yönetilmeliyiz.

Bu tip olaylar takim ciddiyetine büyük zarar veriyor, bunu kimse görmüyor. Sneijder büyük futbolcu ama biz ondan büyügüz.

Hangi tip olaylar büyük zarar veriyor?

Ulan bu ibne oğlu ibneler adamın parasını karşılamıyorsa ne yapsın? Profesyonel olarak bakın artık şu olaya. Fener'in kadro nere bizimki nere. Başarı istiyor belki adam. Para istiyor. Kimsenin Sinan'a laf etmeye hakkı yok. Bu başımızdaki çapsız horoz çocuklarına söyleyin.

kim ne söylesin birader sinirliyim zaten rezillik ya efese gitsin avrupaya gitsin ne işi var fenerde adilik bu

beinsport yine nokta atışı yaptı(konoplanka) gs yi beinsport dan takib ediyoruz bu sezon

kono gelirse büyük kalite ve karakter katar sadece içe kateden bir oyuncu değil takım oyununu iyi oynayan bir kanat oyuncusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt