- 26 Eylül 2012
- 121.970
- 72.456
- 5.068
Yusuf acer
Benim hic dikkatimi cekmedi acikcasi ama begenen cok var onu
Övgüyle bahsediliyor herzaman
Bir kac macta görmüstüm dikkatimi cekmisti sadece o yüzden yazdim öyle tanidigimdan degil yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf acer
Benim hic dikkatimi cekmedi acikcasi ama begenen cok var onu
Övgüyle bahsediliyor herzaman
There is still one year left on his contract at Sassuolo, but Francesco Acerbi decided to seek new experiences and spoke to Sky Sports: "Nothing is done with Galatasaray and there is no deal between the clubs. Zenit? We will see. For now I am training in Carrara to make sure I am ready. My future? We see more in the next few days."
Another hypothesis could be to follow his former manager Di Francesco at Roma: "He absolutely did not call me" - joked Acerbi - I spoke to Sassuolo in January and I told them of my intention to leave. I told the owners that it is my decision to leave. Galatasaray? It is a good opportunity. I have my own ideas and the club has theirs. I am always thinking about doing better and the objective is to improve. My agent will take of the rest" - concluded Acerbi.
di marzio
altta Galatasaray iyi bi fırsat demiş
Ya takmayin siz denilenleri. Sasirtici sekilde dogru yolda yönetim. Bu kalitede transferlere devam etmeliler.
Anladigim kadariyla Tudor ve scout ekibi akilli sekilde analiz etmisler kadroyu ve iyi hamleler yapiliyor.
Kücülerek borc ödenmez. Bakkal degiliz biz, spor kulübüyüz. Para kazanmak icin basarili olmalisin.
Igor Tudor takim yaratabilecek potansiyelde duruyor su anda. Genc olmasina ragmen eyvallahi yok bazi oyunculara.
Yönetim arkasini güclendirirse, dinamik, caliskan, tempolu bir takim yaratabilir. Ben ümitliyim.
Kaldi ki biz Riva ve Florya´yi satarak kamburdan kurtulduk. Akilli sekilde büyürsek ucar gideriz 2 seneye kadar.
Borclar kapandiktan sonra, faiz yükü ortadan kalktiktan sonra, cok farkli miktarlarda transfer yapabilecegiz hatta.
Bu 8 Milyonlar cocuk oyuncagi kalir yaninda. Yeter ki proje saglam olsun ve saglam adamlar tarafindan yapilsin.
Lpool Naby Keita için 80 milyon euro önermiş diyorlar.Paraya bak.
Sanirim o is oyle degil ek maddesi var heralde vidanin bilemiyoruz. Yoksa su anda herhangi bir takima gitmisti. Belhandayi alirken dursuna itelerdi bi 7-8den.Vida'nın Ocak ayında sözleşmesi bitiyormuş. Devre arasında Maicon'un yanına alalım gitsin.
Takim olmak baska bisey yalniz stark cok iyi olacak tam bi lider adam resmen butun pozisyonlari kesti savasti.
Acerbi "Zenit de olabilir, Galatasaray da olabilir" demis
ama Maiconu aldiktan sonra pek inandirici gelmedi
di marzio
Yinede çok para Barış. Bu meblağda kalitede adamlar değil bunlar.Geçen sene şampiyon olan Leicester 116 milyon euro kazanmış. Bu sene sonuncu olan Sunderland 117 milyon euro kazanmış. Hersene gelirleri artıyor. Paraları nerelere saçalım diye deliriyorar.