Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
There is still one year left on his contract at Sassuolo, but Francesco Acerbi decided to seek new experiences and spoke to Sky Sports: "Nothing is done with Galatasaray and there is no deal between the clubs. Zenit? We will see. For now I am training in Carrara to make sure I am ready. My future? We see more in the next few days."
Another hypothesis could be to follow his former manager Di Francesco at Roma: "He absolutely did not call me" - joked Acerbi - I spoke to Sassuolo in January and I told them of my intention to leave. I told the owners that it is my decision to leave. Galatasaray? It is a good opportunity. I have my own ideas and the club has theirs. I am always thinking about doing better and the objective is to improve. My agent will take of the rest" - concluded Acerbi.

di marzio

Ya takmayin siz denilenleri. Sasirtici sekilde dogru yolda yönetim. Bu kalitede transferlere devam etmeliler.

Anladigim kadariyla Tudor ve scout ekibi akilli sekilde analiz etmisler kadroyu ve iyi hamleler yapiliyor.

Kücülerek borc ödenmez. Bakkal degiliz biz, spor kulübüyüz. Para kazanmak icin basarili olmalisin.

Igor Tudor takim yaratabilecek potansiyelde duruyor su anda. Genc olmasina ragmen eyvallahi yok bazi oyunculara.

Yönetim arkasini güclendirirse, dinamik, caliskan, tempolu bir takim yaratabilir. Ben ümitliyim.

Kaldi ki biz Riva ve Florya´yi satarak kamburdan kurtulduk. Akilli sekilde büyürsek ucar gideriz 2 seneye kadar.

Borclar kapandiktan sonra, faiz yükü ortadan kalktiktan sonra, cok farkli miktarlarda transfer yapabilecegiz hatta.

Bu 8 Milyonlar cocuk oyuncagi kalir yaninda. Yeter ki proje saglam olsun ve saglam adamlar tarafindan yapilsin.

Aga Sneijder hakkında düşüncen nedir?

Lpool Naby Keita için 80 milyon euro önermiş diyorlar.Paraya bak.

Geçen sene şampiyon olan Leicester 116 milyon euro kazanmış. Bu sene sonuncu olan Sunderland 117 milyon euro kazanmış. Hersene gelirleri artıyor. Paraları nerelere saçalım diye deliriyorar.

Sassuolo yoksa şimdi Maicon-Acerbi ikilisini izleyecektik.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Acerbi'ye bonservis ödemeyiz. 10'u kabul etmemiş adamlar uğraşsınlar şimdi.

Zenit'e karşı fiyat yükseltmek içinde adımızı kullanmasınlar.

Takim olmak baska bisey yalniz stark cok iyi olacak tam bi lider adam resmen butun pozisyonlari kesti savasti.

Hertha da oynuyor. Ben de cok begeniyorum. Hem stoper hem ön libero oynayabiliyor cocuk.

Bu Almanlar tam futbolcu fabrikasi. Her sene yeni yeni adamlari sürüyorlar piyasaya.

Acerbi "Zenit de olabilir, Galatasaray da olabilir" demis

ama Maiconu aldiktan sonra pek inandirici gelmedi

Acerbi yanlis hatirlamiyorsam sol ayakli.

O yuzden super olurdu.

Serdar semih koray falan stoper degiller. Serdar muzmin sakat zaten. Goturup totalde 14 milyon euroyu cope attik.

30868e48cfbd779f23e3a72b2aa0ddaa.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Erman Kunter, “Sinan Güler Galatasaray’a büyük hizmetleri geçmiş çok değerli bir oyuncu. Ancak imkanlarımız onu tutmak için yeterli gözükmüyor. Ayrılacak olursa çok üzüleceğiz ama hedeflerimiz değişmeyecek. Çok ama çok iddialıyız” ifadelerini kullandı.
(basketfaul)

ya lanet olsun sinan güleri fenere kaptırıyorsak kulübun kaptanı fb ye gidiyorsa o şubeyi kapatacaksın ABİ BUNUN AFFI OLAMAZ YADA TARAFTAR YAŞATMICAK O SİNANI !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt