Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekçi olmak gerekirse Feghouli bize gelmez

Bein iyi diyoduk onlarda sallamaya başladı son zamanlarda

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onlar hiç sallamadı.anlaşıldı dedikleri de hep geldi.konoyplanka,lemina hepsini bildiler.feghouliye gelince van persiler,sneijderler de gelmiyodu ama burdalar.

Son düzenleme:
Feghouli;

20'li yaşlarında menisküslerini
Ve dizlerini parçalamış ve geçtiğimiz 2 sezon ortalama 40 gün sakat kalmış ve 20 maç kaçırmış

Göz göre göre yine felakete doğru adım atıyoruz.

Sürün yağlı surat!

Hocam yanlış anlama da şimdiye kadar beğendiğin bir oyuncuya rastlamadım henüz. Madem beğenmiyorsun sen öner de şöyle 4/5 tane bizim alabileceğimiz sağ kanat oyuncusu biz de onları tartışalım.

Feghouli düne kadar öyle 10'a 15'e alabileceğin bir oyuncu değildi. Gayet iyi bir oyuncu. Buraya oyuncu getirmek öyle kolay değil. Batılıların bize bakış açısını düşün öyle bir liste çıkar bakalım tartışalım...

Cenk Ergün'ün kendi kafasına göre para harcadığına dair en ufak bir delil var mı ortada? Haldun Üstünel için de aynı şeyler söyleniyordu. Bu adamlar aracı, karar makamı değil. Sen adama liste verirsin, o gider futbolcuyla menajerle görüşür. Onların teklifini yönetime iletir yönetim de teknik direktöre danışıp son kararı verir. Yahu kafasına göre bu adamın transfer yapması ihtimali nasıl kafana yatabilir ki?

Bahsettiğin adam Feghouli çok enteresan. Adam şu an 27 yaşında ve biraz takip ettiysen kalite olarak bu adamdan Türkiye'de yok. Hatta yanına yaklaşacak adam da yok. Lens'i istiyor ya bazı arkadaşlar bu adam 2-3 tane Lens'i cebinden çıkarır. Ortalama oyun süresi öyle az değil ki bu adamın her sezon 21 maç oynadığı nereden çıktı? Sadece İngiltere'de yapamadı. Hadi dediğin gibi olsun bu kalitede bir adamı piyasası düşmeden zaten getiremezsin ki buraya, hele ki takım ligi 4. bitirmiş CL'de yoksun. Bu genç oyuncu takıntısı bazen zarar verir takıma onu da düşünmek gerek. Takımı ağzına kadar scout transferleriyle doldurursak o takım mental olarak ligin yarısını görmez. Burada ve bence her ligde ve turnuvada tecrübeli ama diri adamlar yeğdir. 27-28 yaşları bir futbolcu için en güzel zamanlar. En son Fatih Terim ve son 2 senedir Beşiktaş'tan da görüyoruz zaten tecrübenin bu lig için ne kadar önemli olduğunu ve nasıl şampiyon takımlar yaratıldığını.
Nafizoglu çıkıp demedi mi Serdar'i ben aldırdım.
Dursun çıkıp demedimi olcani ben kovdum.
Bizde biliyoruz cenk'in kendi kendine karar almadığını.

Demem o ki spordan ve ekonomiden anlayan isimlerin bu mevkilere gelmesi gerekiyor ve başkanın da bu işlere karışmaması gerekiyor.

Terim dönemi tecrübeli oyuncular ile şampiyonluğu aldık ama sonraki sezonlar ise bu yanlış politikanin sonucu olarak hala dipten kurtulamadık.

Önemli olan tecrübe ile genç yetenekleri harmanlayabilmek.
Elinde muslera,sneijder var zaten tecrübeli olarak.
Alırsın 2 tane daha tecrübeli adam sonrasında yanlarına koyarsin 15 tane genç ve adam akıllı bir hoca sonrasında başarı kendi kendine gelir.

Sürün yağlı surat!

MUSLERA-corchia-serdar(ahmet)-maicon-transfer-lemina-vaninqueur-kono/feghouli-wesley-belhanda-gomis

97210c7b4fa01f9c0da0e4d2c1ca7c8c.gif
412e9d9395598329a8d60f7446767179.gif

bi psikologa gorunmenizi tavsiye ederim.
Renktas burda psikolokluk bir durum yok.
Açıp oyuncu geçmişine bakarsanbu verilerin hayal mi gerçek mi olduğunu görürsün.
İşi hakaret boyutuna getirmenin anlamı yok.
Şurada tartışıyoruz beğenmez isen takmaz geçersin.

Sürün yağlı surat!

hic sol bek ismi gecmiyor carole denen çöp kovasına güvenmiyordur ins tudor efendi

adamın gecen sezonki maclarını tekrar izledim acık ara semihle birlikte asist yarısına girmis angutlar

Şu sakatlık işini geçin linde alındığın da hayatın da aspirin bile yutmamıştı adamın futbol hayatı bitti şans yav biraz da.

Ön tarafa bu kadar adam alıp Orta saha+Sol Bek almazsak skerler öyle işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt