Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acunun camiasına hediyesi :(

101-2.png

Yarın kampa katılsa ne diyeceksin?

ilk baslarda diyordum 1 tane bile transfer yapmasin bu dursun, ama madem gomis,belhanda,maicon alindi bari su transfer isini tamamlayin.

Cok degil yahu 3 tane ilk 11 oyuncusu alin yeter. Ha gönül ister bi orta saha daha alip orta ikiliyi komple yenilemek ama selcugu kesmeyecek bu tudor bence

1 Bek (Sag sol farketmez, alinan oyuncuya göre Linnes saga veya sola gecer)
1 DOS (Melo tarzi hircin biri gerek oraya)
1 Sag Kanat

Tabi Sneijder kalirsa...

Eger giderse + olarak bir de Sol kanat almak gerek (Belhanda 10 numara pozisyonuna gecer).

hic sol bek ismi gecmiyor carole denen çöp kovasına güvenmiyordur ins tudor efendi

adamın gecen sezonki maclarını tekrar izledim acık ara semihle birlikte asist yarısına girmis angutlar

Tamam takım defansı yapmasını bilmiyoruz ama defans dörtlümüz çok kötüydü be yıllardır

Hani Sarbi-Semih-Hakan-Carole defansıyla çıktık çoğu maça

Yediğimiz gollerin %70 'i filan bireysel hatalar ya Sarbi-Carole bir halt yer ya Semih-Hakan adam kaçırır ya Selçuk efendinin üstünden çıkıp biri kafa vurur yediğimiz goller hep aynı

Tinercilere futbolu şikecilere basketbolu sevdiren adam dursun özbek.

ben bu carole takmıs durumdayım halada bu herifin önceden iyi oynadıgını söyleyen hamza severler var

bu adam bize hamzanın kol gibi bir kazıgı adamın hatasız oynadıgı mac yok gibi birsey

hatalarda öyle basit hata degil

en basitinden arenada bu davar yüzünden 1 gol yedik 1 tanede asist yaptı gol olmadı

Burda bazı yorumları görüyorum kimseyi kırmak istemem ama hangi ruh haliyle yazıyolar cidden merak ediyorum okudukça benim psikolojim gidiyo artık. Her hamleyi eleştirmek görev edinilmiş, eleştirmeyene de sucukçu denmeye başlanmış.

Önyargınız öyle seviyeye gelmişki kimi alsak suç, kimi alamasak suç. Feghouli, Konoplyanka'yı Fb, Bjk alsa översiniz, Sneijder'i şu anda Dursun getirse "6 ay oynamamış adam, geri dönüşü olmayan ölü yatırım der" yine gömersiniz.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek tek gidelim.

Nazifoğlu, Ergün gibi bir adam değildi daha yetkiliydi ama zaten yanlış adam olduğunu daha o transfer ortaya çıkar çıkmaz herkes söylemişti.
Dursun Özbek'in hatalarını zaten övecek değiliz.

Bunda da herkes hemfikir zaten ben de başından beri onu diyorum. Ama Dursun Özbek Aziz Yıldırım kadar etkili bir adam da değil. Onun en büyük hatası kulübü ticaret şirketi gibi görüp tamamen borç ödemeye odaklandı. Sportif başarı olmadan gelir gelmeyeceğini göz ardı etti. Daha doğrusu futbolla ilgilenmediği için küçümsedi, Hamza'yla o sene şampiyon olduysak yine oluruz sandı. Hepimizin gördüğünü görmedi yani dünyanın en büyük mallığını yaptı onda da hemfikiriz.

Neden yanlış olsun ki? Fatih Terim o dönem yapılabilecek en akıllıca şeyi yaptı, başka türlü ligi 8. bitiren takımı alıp şampiyon yapması çok zordu. Sonrasında Mancini'yle öyle saçma transferler yapıldı ki asıl o bizi bitiren nokta oldu. Hala da onun cezasını çekiyoruz. Geçen sene Avrupa'dan atılmamızın sebebi de odur zaten.

Bu dediğin ancak kendi altyapını oluşturup o 15 genci kendi altyapından çıkarabilirsen gerçek olur. Yoksa oradan buradan genç oyuncu getirip takıma adapte etmek minimum 2 sene. Kimsede o kadar dayanacak sabır yok memlekette. İmkansız o iş yani altyapı bile yok ki.

Sabrı geçelim,şampiyonluk Galatasaray için bir gereksinim.Tamam 1980'lerde Derwall geldi sabrettik ayaklandık da,o dönem zaten Fenerbahçe bizden ilerdeydi,sabredecek lüksümüz vardı yani kaybedecek hiçbir şeyimiz yoktu çünkü,zaten 10 küsür senedir şampiyon olamayan bir kulüptük.Şu an ise Türkiye'nin en başarılı kulübüyüz.Galatasaray şu an halihazırda 2 senedir şampiyon olamıyor,sabır mabır ayağına boş geçecek bir 2-3 senesi daha yok,hele şu son 2 sene komple başarısızlıkla geçmişken acil başarıya ihtiyacımız var yeniden kenetlenmek ayağa kalkmak için.

ben bu carole takmıs durumdayım halada bu herifin önceden iyi oynadıgını söyleyen hamza severler var

bu adam bize hamzanın kol gibi bir kazıgı adamın hatasız oynadıgı mac yok gibi birsey

hatalarda öyle basit hata degil

en basitinden arenada bu davar yüzünden 1 gol yedik 1 tanede asist yaptı gol olmadı
Bi de sol beke gerek yok diyenler var kardes. Ortasaha göbekle birlikte sol bek en aciz olduğumuz iki mevki bence. Az olan kaliteyi de yerlere çekiyolar.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leicester Iborrayi aldi

3 transfer geldi diye takımda ilerleme olmadı ki.
Poldi,bruma,sneijder gittikten sonra daha en az 1 kanat,2 orta saha,2 bek 5 tane kaliteli adam lazım ki takım düzelsin.

Kaybettiğimiz puanlarda Semih ile berber en etkili adam Carole'dür. Hatta Carole'ün en önemli özelliği doğrudan rakibimiz olan takımların maçlarında gösterdiği üstün rezalete performanstır. Fener, Başakşehir başta olmak züere 4-5 maçı rezil edip bıraktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt