Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole çöp falan değil abartmayın Galatasaray için yeterli değil ama fiyatına göre baya iyi topçu

Kaybettiğimiz puanlarda Semih ile berber en etkili adam Carole'dür. Hatta Carole'ün en önemli özelliği doğrudan rakibimiz olan takımların maçlarında gösterdiği üstün rezalete performanstır. Fener, Başakşehir başta olmak züere 4-5 maçı rezil edip bıraktı.

Sol bek alınmasa bile Linnes ile idare edebiliriz. Carole'den sonra gayet iyi performans göstermişti. Carole'ün alıcısı varsa 2-3 arası satmak lazım.

Tartışılmayacak bir ortasaha almaları lazım öncelikle. İsterlerse 15 milyon bonservis 4 milyon yıllık ücret versinler. Dinamo gibi çalışacak, ayağı düzgün, sertlik katacak birini alsınlar öncelikle.

Şener Özbayraklı'yı savunamayan vitaminsiz Babayaro Carole mültecisi çöp oğlu çöptür!

bence Kono olayı şöyle,biz kono ile anlaşmıştık ama schalke teknik direktörü değiştirince durum değişti o yüzden alternatifleri de kovalıyoruz

Hocam yanlış anlama da şimdiye kadar beğendiğin bir oyuncuya rastlamadım henüz. Madem beğenmiyorsun sen öner de şöyle 4/5 tane bizim alabileceğimiz sağ kanat oyuncusu biz de onları tartışalım.

Feghouli düne kadar öyle 10'a 15'e alabileceğin bir oyuncu değildi. Gayet iyi bir oyuncu. Buraya oyuncu getirmek öyle kolay değil. Batılıların bize bakış açısını düşün öyle bir liste çıkar bakalım tartışalım...

misal:
sağ kanat mı istiyorsun

25 yaşında ghezzal var bonservisi elinde.
adama trore vardı 8 milyon bonservis ile satıldı geçen haftalarda(belhandadan daha ucuz)

forvet için;
ahmed musa var leicester 20 milyona aldı ama nerdeyse hiç faydalanmadı kiralık opsiyonlu getirilebilir.premier lig takımları bu tarz oyuncuları 1 sene sonra nerdeyse yarı fiyatına zararına da olsa bırakabiliyor.

bu hamleleri yapmak için öncelikle vizyonlu yöneticilere ve futbol kariyeri ortada olan bir hocaya ihtiyaç var.

siz futbolcu olsaniz suan antremanda g.nuzden ter aksa , snijder de orda burada resim paylassa ne dusunursunuz . snijder in son durumu ve kulube bakis acisi ortada.. yok yonetim izin vermisde bilmem ne .. gecin abi bunlari .. snijder in bu takimda artik yeri yok . gorun artik .. olurda kalirsa (ki hic istemiyorum) kadrolarda snijder i sola, belhanda yi ortaya yazmak daha mantikli

belhanda hiz performans olarak cok katki verecektir . bekleyin gorun . ayrica alinti yapip tartisma ortami yaratmayin . benim dusuncem bu yonde

misal:
sağ kanat mı istiyorsun

25 yaşında ghezzal var bonservisi elinde.
adama trore vardı 8 milyon bonservis ile satıldı geçen haftalarda(belhandadan daha ucuz)

forvet için;
ahmed musa var leicester 20 milyona aldı ama nerdeyse hiç faydalanmadı kiralık opsiyonlu getirilebilir.premier lig takımları bu tarz oyuncuları 1 sene sonra nerdeyse yarı fiyatına zararına da olsa bırakabiliyor.

bu hamleleri yapmak için öncelikle vizyonlu yöneticilere ve futbol kariyeri ortada olan bir hocaya ihtiyaç var.

Feghouli Adama Traore hariç hepsinden iyi oyuncu Traore için de potansiyelini göz önünde bulundurarak böyle diyorum şuanki mevcut durumda 3ünden de iyi topçu Feghouli

Günde 3 idmanlık programı 2 çalışmada veren Tudor, GPS koşu sisteminde 7 bin olması gereken seviyeyi 8 bine çıkarttı.
Perişan et onları hocam 60 dakikada pilleri bitmesin artık

Renktas burda psikolokluk bir durum yok.
Açıp oyuncu geçmişine bakarsanbu verilerin hayal mi gerçek mi olduğunu görürsün.
İşi hakaret boyutuna getirmenin anlamı yok.
Şurada tartışıyoruz beğenmez isen takmaz geçersin.

Sürün yağlı surat!
nacizane bir tavsiyede bulundum, bir oyuncuyu kotulemek icin dizini parcalamis demene gerek yok. parcalamak ne kayayla mi ezmisler

Linnes ve Carole sol bekte aynı anda oynarsa o şekilde idare edebiliriz belki orayı. Bu takıma 2 tane kaliteli bek şart. Öyle Fransa 2.Liginden saatçi kılıklı adamlarla olmaz bu iş. Linnes de anca rotasyon oyuncusu olur, olmalıdır.

Gomis

Rodrigues-Belhanda-Feghouli

müthiş olur. Bir de merkez orta sahada kurgu sağlam yapılırsa, işte o zaman mükemmel bir sezon bizi bekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt