Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole ile kıyaslanmaz bile renktaş. Yani ben hayatıma bu akdar maçın skoruna olumsuz etki eden adam çok az görmüşümdür. Adaam göstere göstere arkasına top atıyor ve bu sadece seyrediyor. PTT'de bile Carole'den iyi sol bekler var.

seninde önünde sıfır defanslı bruma sürekli sola kayan sıfır defanslı sneijder orta sahada hiç açık kapatamayan jong/selçuk sol stoperde hakan gibi kağnı bir adam oynarsa yaptığın her hata golle sonuçlanır. Caner de en az carole kadar hatalar yapıyor maçlarda kolay çalım yiyen biri lakin yanındaki stoper ve ön liberolar açıklarını kapattığı için fenerde mükemmel sol bek gibi gözüktü yıllardır.

burada sneijderi sevmeyen yoktur katkıları ortada ama bence mekan acması filan hikaye adam ne sekide kendisi gitmek istiyor

kalmak isteyen adam coktan katılırdı kampa

bence tek derdi senelik alacagını kurtarmak

musleradan ne fazlası varda bu kadar sımartalım biz bu adamı

seninde önünde sıfır defanslı bruma sürekli sola kayan sıfır defanslı sneijder orta sahada hiç açık kapatamayan jong/selçuk sol stoperde hakan gibi kağnı bir adam oynarsa yaptığın her hata golle sonuçlanır. Caner de en az carole kadar hatalar yapıyor maçlarda kolay çalım yiyen biri lakin yanındaki stoper ve ön liberolar açıklarını kapattığı için fenerde mükemmel sol bek gibi gözüktü yıllardır.
Carole dünya yıldızı değil tabii biraz kötü oynayınca hemen gömülür adı Sneijder olsa işler değişirdi

İlk geldiği sezon çok iyi oynamıştı, transfer iddialarından mıdır nedir geçen sene mala bağladı doğru ama maaşı düşük iyi yedek olur, iyi para teklif edilmedikçe bence Carole gönderilmemeli.

canerin artıları var adam hücum beki skora katkıları oluyor ortaları güzel frikik atıyor korner atıyor yani savunma acıkları göze batmıyor

bizdeki 2.lig topcusunun ise hic bir özelligi yok abartmıyorum ne defansif ne ofansif

Gomis

Rodrigues-Belhanda-Feghouli

müthiş olur. Bir de merkez orta sahada kurgu sağlam yapılırsa, işte o zaman mükemmel bir sezon bizi bekler.

Bence bek transferleri de çok önemli reis Maicon-Vainqueur gibi adamları aldıktan sonra beklere Carole-Linnes'i koyarsan yine defansta acılar çekeriz en azından 1 tane çok kalite bek lazım Corchia gibi

Bein e gore kono da bizdeydi bence erken sevinmeyelim..sneijder gidici onun gazini almaya calisiyorlar suan

canerin artıları var adam hücum beki skora katkıları oluyor ortaları güzel frikik atıyor korner atıyor yani savunma acıkları göze batmıyor

bizdeki 2.lig topcusunun ise hic bir özelligi yok abartmıyorum ne defansif ne ofansif

evet eksikleri çok lakin alınan paraya göre iyi bir transfer. yanında açıklarını kapatan adamlar olsaydı daha çok gelişim gösterirdi.

Bir kerede dogru adamı savun be ustadım. Carole dediğin adam nerede duracağını bile bilmiyor. Begenilmeyen linnes caroleden daha verimli oluyor sol bekte.

Linnes oynarken de sifir defansli bruma sola kayan wesley. Alan kapatmayan jong oynuyordu önünde.

Bir defada doğru elestiri yap, wesleye brumaya vuracam diye savundugun adama bak.

Kanat transferi yapılacağından emin değilim

Bu kadar fazla harcama yaptık hala 2 bek 2 orta saha eksiğimiz var ve Konop-Feghouli isimleri geçiyor pek inandırıcı değil bence

Burda Feghouliyi beğenmeme lüksümüz yok kusura bakmayın geçen 2senede ben facia yaşadım gözlerimiz kanadı resmen futbol adına hiçbişey yoktu ben maçta sadece brumanın 2 3 hareketi için izliyodum ne sneijder ne başkası hepsi cacıktı geçen sene. josue falan bizim kalibremizde bile değil o yüzden feghouli lemina asamoah gibi isimler resmen çağ atlatır bize farklı bir seviyeye geçeriz o forma zaten 65 puan alıyo

evet eksikleri çok lakin alınan paraya göre iyi bir transfer. yanında açıklarını kapatan adamlar olsaydı daha çok gelişim gösterirdi.

hic sanmıyorum gelisime acık bir oyuncu degil bence,net çöp

lakin linnesi misal akıllı bir hoca avrupaya kiraya verirdi linneste potansiyel var kesinlikle ama oyunu olgunlasmalı keske kiralansa hollanda belcika vs

Ömer Üründül: "Aldığım duyuma göre, Galatasaray'da Konoplyanka olmazsa B planında Feghouli varmış. Feghouli daha takım oyuncusu"

Bir kerede dogru adamı savun be ustadım. Carole dediğin adam nerede duracağını bile bilmiyor. Begenilmeyen linnes caroleden daha verimli oluyor sol bekte.

Linnes oynarken de sifir defansli bruma sola kayan wesley. Alan kapatmayan jong oynuyordu önünde.

Bir defada doğru elestiri yap, wesleye brumaya vuracam diye savundugun adama bak.

Aysalcıların savunduğu bir adamı savunduğunu görmedim Engin abinin.

d63923adedc16688c530af3e0a5b09f4.jpg

Carole dünya yıldızı değil tabii biraz kötü oynayınca hemen gömülür adı Sneijder olsa işler değişirdi

İlk geldiği sezon çok iyi oynamıştı, transfer iddialarından mıdır nedir geçen sene mala bağladı doğru ama maaşı düşük iyi yedek olur, iyi para teklif edilmedikçe bence Carole gönderilmemeli.

millet bütün heryerde mükemmel adamlar istiyor sonrada neden bu kadar maaş veriyoruz diye ağlıyor. fenerin sol beki hasan ali yerine oynayacak adam ismail yani carole ikisindende kötü değil bence sadece sağlam bir ön libero çoğu açığı kapatır. Misal Tolga sakatlanana kadar o kadar kötü değildi carole. Ama önünde sıfır defans yapan bruma ve jong/selçuk kağnılarıyla her hatası golle sonuçlanınca forum yine gömdü adamı. bize öncelikli sağ bek lazım, sol bek en son transfer olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt